Макс Брукс

Фотографія Макс Брукс (photo Max Brooks)

Max Brooks

  • День народження: 22.05.1972 року
  • Вік: 44 роки
  • Місце народження: Нью-Йорк, США
  • Громадянство: США
  • Оригінальне ім’я: Максиміліан Майкл Брукс
  • Original name: Maximillian Michael Brooks

Біографія

Американський письменник, актор, сценарист.

Макс Брукс син режисера Мела Брукса і актриси Енн Бенкрофт. Закінчив Pitzer College в 1994 році. Одружений на сценаристи Мішель Колос (англ. Michelle Kholos). У 2005 році у них народився син Генрі.З 2001 по 2003 рік працював в групі сценаристів шоу «Saturday Night Live», за що був удостоєний премії Еммі.

Макс Брукс син режисера Мела Брукса і актриси Енн Бенкрофт. Закінчив Pitzer College в 1994 році. Одружений на сценаристи Мішель Колос (англ. Michelle Kholos). У 2005 році у нихродился син Генрі.

Фільмографія

Фільми

«Бути чи не бути» (1983),

«Фотограф» (1992)

Серіали

«Мелроуз Плейс» (1992-1999),

«Поліцейські на велосипедах» (1996-2000),

«Сьоме небо» (1996-2007),

«Дика сімейка Торнберрі» (1998-2001«Бетмен майбутнього (1999-2001),

«Пригоди Базза Лайтера з зоряної команди» (2000-2001),

«Ліга правосуддя» (2001-2006)

З 2001 по 2003 рік працював в групі сценаристів шоу «Saturday Night Live», за що був удостоєний премії Еммі.