Кеті Айленд

Ketty Ailend

  • День народження: 08.03.1963 року
  • Вік: 53 роки
  • Місце народження: Санта-Барбара, США
  • Громадянство: США

Біографія

Кеті Айленд народилася 8 березня 1963 року в Санта Барбарі, Каліфорнія, США.

Працює моделлю з 17 років. У 1989 публікується в ілюстрованому 25-ому щорічному журналі спортивних купальників.

У 1993 випустила свій власний календар на 1994 рік.

На даний момент вона сприяє редактор журналу «ФІТНЕС».

Кеті Айленд, також знімається в кіно.

Фільмографія:

Дитина Санти (2000)

Неймовірна громадина (1996) TV серії

Затор (1996)

Фантастична четвірка (1994/I) TV серії

Бандит: Красуня і Бандит (1994)

Мелороуз Плейс (1992) TV сериииттани Маддокс (1994)

Таємниця Перрі Масона: Випадок злих дружин (1993)

Заряджену зброю 1 (1993). (пародія на Смертельну зброю 1-3)

Амур! (1993)

Острів небезпеки (1992)

Гравець (1992)

Мама і Тато врятуйте світ (1992)

Необхідна грубість (1991)

Містер Доля (1990)

Подорож до центру Землі (1989)

Інопланетяни з Лос-Анжелеса (1987)

У 1993 випустила свій власний календар на 1994 рік.

На даний момент вона сприяє редактор журналу «ФІТНЕС».

Заміжня, має 2 дітей — син Ерік, дочка Лілія Мері.

Кеті Айленд, також знімається в кіно.

Фільмографія:

Дитина Санти (2000)

Неймовірна громадина (1996) TV серії

Затор (1996)

Фантастична четвірка (1994/I) TV серії

Бандит: Красуня і Бандит (1994)

МелороузПлэйс (1992) TV серії

Бріттані Маддокс (1994)

Таємниця Перрі Масона: Випадок злих дружин (1993)

Заряджену зброю 1 (1993). (пародія на Смертельну зброю 1-3)

Амур! (1993)

Острів небезпеки (1992)

Гравець (1992)

Мама і Тато врятуйте світ (1992)

Необхідна грубість (1991)

Містер Доля (1990)

Подорож до центру Землі (1989)

Інопланетяни з Лос-Анжелеса (1987)