Ксенія Радченко

Фотографія Ксенія Радченко (photo Ksenia Radchenko)

Ksenia Radchenko

  • День народження: 01.09.1987 року
  • Вік: 29 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

У 2008 році Ксенія Радченко закінчила школу-студію МХТ, де навчалася на курсі Лобанова і Гуськова.

Ксенія Радченко народилася і виросла в Москві. У 9-річному віці Ксенія дебютувала на кіноекрані епізодичною роллю в телесеріалі Тиграна Кеосаяна «Справи смішні — справи сімейні». Рік потому дівчинка знялася в короткометражці «Ми діти твої, Москва».

У 2008 році Ксенія Радченко закінчила школу-студію МХТ, де навчалася на курсі Лобанова і Гуськова. Будучи студенткою, знялася в ролі Емілі, племінниці Діни в картині Лева Карпова «Квіти для снігової королеви», а також у серіалі «Троє зверху» (Аня) та інших фільмах.

Популярність молодій актрисі принесла роль Каті в молодіжній комедії Фелікса Герчикова «Пікап: Зйом без правил». Картина оповідає про двох друзів-студентів, цинічно спокушають дівчат, перетворюючи це на якесь спортивне змагання. Фінальним раундом стає Катя, прозвана за свою непривабливу зовнішність «крокодилом»…

Фільмографія:

1996 Справи смішні — справи сімейні

1997 Ми діти твої, Москва — короткометражний

2006 Квіти для снігової королеви

2006 Троє зверху — серіал

2007 Глянець

2007 Іванко

2008 Одна ніч кохання

2009 Пікап: Знімання без правил

2009 Бажання

2009 Десантура — серіал

2009 Аннушка

2010 Темний світ