Володимир Епіфанцев

Фотографія Володимир Єпіфанцев (photo Georgiy Epifantsev)

Georgiy Epifantsev

  • День народження: 08.09.1971 року
  • Вік: 45 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Російський актор театру і кіно, режисер, діяч треш-культури. Син радянського актора Георгія Єпіфанцева.

Навчався в школі 882. Закінчив акторський факультет Щукінського театрального училища (1994, курс В. о. Іванова), навчався в Гітісі. Тоді ж створив театральний проект «Прок-театр».

У 1997-1998 створив і вів телевізійну трэшевую програму «Дрімота» на каналі ТВ-6). Пізніше брав участь у програмах «Культиватор» і «Музобоз».

Володимир одружений з Анастасією Введенській, виховує двох дітей.

У 2007 році в рамках популярного телепроекту «Король рингу» був спаринг-партнером співака Олексія Чумакова.

Брав участь у проекті «Танці з зірками. Сезон-2009» на каналі РТР в парі з Анастасією Новожилової.

Ролі у виставах

* «Скорочення норовливої» (дипломний спектакль, театральне училище ім. Щукіна)

* «Ромео і Джульєтта»

* Маяковський — «Ra

y of Darkness in the Ominous Kingdom of Light» (за віршами Володимира Маяковського)

* «Калігула» — Калігула (Театр ім. Вахтангова)

* «Чайка» (А. Чехов) (Театр ім. Вахтангова) — Треплев

* «Макбет» (В. Шекспір) (Театр ім. Вахтангова)

Вистави в якості режисера «Прок-театру»

* 1994 — «Ісус плакав» (за картинами Адріана Брауера)

* 1994 — «Бал чуми» (по деяким текстам А. Пушкіна, в тому числі п’єсі «Бенкет під час чуми»)

* 1995 — «Скорочення норовливої» (за п’єсою Ст. Шекспіра «Приборкання норовливої»)

* 1996 — «Страйк на текстильній фабриці» (за романом Е. Хемінгуея «Мати і не мати»)

* 1997 — «Струмінь крові» (А. Арто)

* 1999 — «Ромео і Джульєтта» (В. Шекспір)

Режисерські роботи

* Тайд, або Відрубування Голови (Антитайд) (відеокліп, пародія на рекламу)

* Весна — час кохання

* Як всі ми, подивися, зацепенели… (відеокліп на вірші Аліни Витухновской)

* Ти мене любиш (кліп на музику Боні НЬОМУ).

* Межі гетто (кліп на музику гурту Тараканы!)

* Дрімота (передача на ТБ-6)

* Деконструктор (передача на ТБ-6)

* Харе (кліп на музику Ляпіс Трубецькой).

* Керч 2 (кліп на музику Ляпіс Трубецькой).

* Шлях Анжело

Фільмографія

* Треш-фільми режисера Світлани Басковой

* 1999 — Зелений слоник

* 2001 — П’ять пляшок горілки

* 2001 — Таємний знак (серіал) (2001)

* 2003 — Антикілер-2 — епізод

* 2004 — Таємний знак 3. Формула щастя

* 2004 — Повню — Антон Михайлишин2005 — Олександрівський сад (телесеріал)

* 2005 — Мама не горюй 2 — Свара

* 2005 — Ой, мороз, мороз! — Брухт

* 2005 — Замах

* 2006 — Двоє зі скриньки — Петро Волков

* 2006 — Живий — Ігор, привид

* 2006 — Мій генерал — Павло

* 2006 — Ненаситні — Рокі

* 2006 — Російський переклад (телесеріал) — перекладач Сергій Епіфанцев

* 2006 — Фартовий — Вадим Упорів

* 2007 — Я залишаюся, — Антон, директор похоронного агентства

* 2007 — Консерви

* 2007 — В очікуванні дива — Тренер в тренажерному залі

* 2007 — Жовтий дракон — Федір

* 2007 — Розмітка

* 2008 — Непереможний — Єгор Кремньов, спецагент

* 2008 — Generation П — Вавілен Татарський

* 2008 — найкраща бабуся — Міша, батько-одинак