Василь Шевелилкин

Фотографія Василь Шевелилкин (photo Vasiliy Shevelikin)

Vasiliy Shevelikin

  • День народження: 13.06.1978 року
  • Вік: 38 років
  • Місце народження: Сизрань, Самара, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

З 2003 року і по сьогоднішній день Василь Шевелилкин викладає сценічний рух та акторську майстерність у театральній студії ім. Авілова.

Театр

Василь Шевелилкин закінчив ВТУ ім. Щукіна (курс М. Пантелєєвої), а потім у 2002 році — Інститут Музичної драми і пластики при центрі А. Васильєва (курс А. Дрознина). Грав у дипломних спектаклях: «У сутінках» (Тімон), «Пролетарська млин щастя» (Айцвай), «Качине полювання» (офіціант Діма), «Бідерман і палії» (Айзеринг).

По закінченні інституту Василь Шевелилкин пропрацював один сезон в Московському драматичному театрі «Бенефіс», брав участь у виставах:

«Одруження Бальзамінова-Московське сватання». (Русочок) і «Шлямпампо» (студент БОБ).

З 2003 року і по сьогоднішній день Василь Шевелилкин викладає сценічний рух та акторську майстерність у театральній студії ім. Авілова.

З жовтня 2006 року Шевелилкин працює в театрі «Ореол» (Красногорськ, Московська обл.) Актор зайнятий в спектаклях: «Пропозиція», (Іван Васильович Ломов), «Ведмідь» (Лука), «Трагік мимоволі» (Олексій Олексійович Мурашкін), «Ювілей» (Хирин Кузьма Миколайович), «Коханець» (Річард).

Кіно

У кіно Василь Шевелилкин починав з епізодів. Популярність акторові принесла роль рядового Щура в серіалі «Солдати». Шевелилкин створив образ освіченої молодої людини, дипломованого геолога, який потрапляє в абсолютно незвичну для себе середовище. По перших частинах серіалу з’ясовується, що служба і Щур – речі несумісні. Однак армія здатна перекувати будь-якого, змінюється і герой Василя Шевелилкина, ставши врешті-решт, єфрейтором.

Фільмографія:

2000 Два товариша

2003-2004 Бідна Настя — серіал

2004 Холостяки — серіал

2004 Дорога Маша Березіна — серіал

2005 Полювання на ізюбря — серіал

2005 Солдати — 3 — серіал

2005 Солдати — 4 — серіал

2005 Солдати — 5 — серіал

2006 Солдати — 6 — серіал

2006 Солдати — 7 — серіал

2006 Солдати — 8 — серіал

2007 Прапорщик — серіал

2007 Мент у законі

2007 Солдати — 12 — серіал

2007 Солдати. Новий рік, твою дивізію!

2008 Проклятий рай-2 — серіал