Вадим Шанаурин

Фотографія Вадим Шанаурин (photo Vadim Shanaurin)

Vadim Shanaurin

  • День народження: 12.03.1971 року
  • Вік: 45 років
  • Місце народження: Харків, Україна
  • Громадянство: Росія

Біографія

У 2000 році Вадим Шанаурин закінчив РАТМ (курс Ст. Скорика) і з 2001 по 2002 рік паралельно роботі в театрі був ведучим телепрограми «Модна лінія».

Вадим Шанаурин закінчив у 1990 році Ростовське училище мистецтв за спеціальністю «актор драматичного театру і кіно» (курс Л. Вильковича). Тоді ж він був прийнятий в трупу Академічного Молодіжного Театру міста Ростов-на-Дону. Тут він пропрацював до 2007 року, зігравши чимало цікавих ролей у виставах: «Балади про Робін Гуда» (Робін Гуд), «Золота богиня» (Бом), «Король-Олень» (Король Дерамо), «Вестсайдська Історія» (Рифф, Тоні), «Гамлет» Шекспіра (Лаерт), «Плутни Скапена» Мольєра (Леандр), «Самогубець» (Берегів, Білевич), «Одіссея капітана Блада» Сабатіні (Левасер), «Венеціанський Купець» Шекспіра (Бассанио), «Політ над гніздом зозулі» (Ісусик), «Біжать мандрівники» (Дмитро), «Правда добре, а щастя краще» Островського (Никандр Мухояров), «Остання жертва» Островського (Вадим Григорович Дульчин), «Дама-невидимка» Кальдерона (Дон Луїс), «Шведська сірник» Чехова (Марк Іванович Кляузов) та інших.2000 році Вадим Шанаурин закінчив РАТМ (курс Ст. Скорика) і з 2001 по 2002 рік паралельно роботі в театрі був ведучим телепрограми «Модна лінія».

З 2008 року актор час живе і працює в Москві. Співпрацює з театральним агентством «Арт-Партнер ХХІ».

Кіно

Серед найбільш помітних робіт Вадима Шанаурина в кіно — капітан Демидов в серіалі «Кулагін і партнери» (серія «Чистильник»), Нефедов в серіалі «Злочин буде розкрито» (серія «Капкан на метеликів»), Нечаєв в серіалі «Година Волкова».

Особисте життя

Вадим Шанаурин одружений на дочці відомого актора Миколи Чиндяйкіна Насті. Подружжя виховує сина Олексія.

Фільмографія:

2001-2004 Ростов-тато – серіал

2005 Отаман – серіал

2005-2010 Кулагін і партнери – серіал

2005-2010 Адвокат – серіал

2007 Лещата

2008 Злочин буде розкрито – серіал

2008 Година Волкова — 2 – серіал

2009 Година Волкова — 3 – серіал

2009 Платина-2 – серіал