Тетяна Шитова

Фотографія Тетяна Шитова (photo Tatyana Shitova)

Tatyana Shitova

  • День народження: 01.08.1975 року
  • Вік: 41 рік
  • Громадянство: Росія

Біографія

На кіноекрані Тетяна Шитова дебютувала ще в 1995 році. Але активно зніматися актриса почала лише з 2004 року. Серед її найбільш помітних робіт: Валентина в серіалі «Пантера», Жанна в серіалі «Життя, якого не було», Марина в серіалі «Глухар».

Театр

Тетяна Шитова закінчила в 1996 році Театральне училище (ВУЗ) імені М. С. Щепкіна. В даний час актриса працює в Театрі «Сфера». На його сцені грала в спектаклях: «Вестсайдська історія» (Аніта, Марія), «Королівство — на стіл!» (Хільда), «У лісах і на горах» (Фленушка), «Нахлібник» (Ольга), «Сміх у темряві» (Магда), «Весняна казка» (Купава), «Запрошення в замок» (Ізабелла).

Крім того, актриса брала участь у виставах МХАТ ім.Горького: «Синій птах» М. Метерлінка (Тіль-Тіль), «Вишневий сад» А. П. Чехова (Аня), «Ліс» Островського (Аксюша), «Дама-невидимка» П. Кальдерона. Брала участь у постановці Театральної Компанії «Арт-Салон» «Джексон моєї дружини».

Кіно. Телебачення

На кіноекрані Тетяна Шитова дебютувала ще в 1995 році. Але активно зніматися актриса почала лише з 2004 року. Серед її найбільш помітних робіт: Валентина в серіалі «Пантера», Жанна в серіалі «Життя, якого не було», Марина в серіалі «Глухар».

Актриса багато працює на озвучуванні зарубіжних картин. Її голосом говорять герої таких відомих стрічок, як «Гола правда», «Подорож до Центру Землі», «Секретні матеріали», «Параноя», «Трансформери», «Попутник», «300 спартанців», «Фокусники», «Подвійний форсаж», «Судний день» і багатьох інших.

Тетяна Шитова брала участь в рекламних роликах: молочних продуктів «Будиночок у селі», пиво «Левинбрау», сухариків «Три корочки», соку «Чемпіон» та ін.

Особисте життя

Тетяна Шитова не заміжня. 11 листопада 2008 року у актриси народилася дочка Василина. Як стверджує Тетяна, дитина від актора Анатолія Журавльова, з яким вона разом грала у виставі Арт-Салону «Джексон моєї дружини».

Фільмографія:

1995 Мещерські

1999 Будемо знайомі!

2001 Сезон полювання 2

2002 Три сестрички

2004 Політ лелеки над полем капустяним

2005 Таксистка-2

2005 Життя — поле для полювання

2005 Ганна

2006 Зворотний відлік

2007 Пантера — серіал

2008 Троє з площі Карронад

2008 Життя, якої не було — серіал

2008 Глухар — серіал