Тетяна Бедова

Фотографія Тетяна Бедова (photo Tatyana Bedova)

Tatyana Bedova

  • День народження: 13.08.1946 року
  • Вік: 70 років
  • Громадянство: Росія

Біографія

Актриса Великого драматичного театру ім. Товстоногова в Санкт-Петербурзі.

Тетяна Олександрівна — переважно театральна актриса, в кіно знімається нечасто. Тим не менш, в її активі — головні ролі в драмі «Злочин і покарання», кіноповісті «Господар», музичному біографічному фільмі «Прощання з Петербургом» (про ранній період творчого життя австрійського композитора, короля вальсів Йогана Штрауса), кіноромані «Тепло рідного дому».

Одна з останніх робіт — роль в серіалі «Імперія під ударом».

Фільмографія:

1969 Злочин і покарання

Початок 1970

1970 Салют, Маріє!

1970 Господар

1971 Прощання з Петербургом

1976 У тебе є я (новела в к/а «Житейська справа»)

1979 Вплив гамма-променів на блідо-рожеві колготки

1979 Пригоди маленького тата

1980 Таємничий старий

1982 Крізь вогонь

1983 Тепло родногодома

1986 Дядя Ваня. Сцени з сільського життя

1986 Піквікський клуб

1989 В очікуванні Елізабет

1989 З життя Федора Кузькіна

1990 День любові

1993 Пристрасті за Анжелікою

1997 Грішна любов

1997-98 Вулиці розбитих ліхтарів.

2000-01 Імперія під ударом.