Сергій Міщенко

Фотографія Сергій Міщенко (photo Sergey Mischenko)

Sergey Mischenko

  • День народження: 07.08.1979 року
  • Вік: 37 років
  • Місце народження: ст. Йолкіна Ростовської області, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

На початку нового століття Сергій Міщенко перебрався в Москву. Тут з 2001 по 2005 рік він неофіційно навчався у Вдіку — спочатку на акторському курсі В. М. Соломіна, а далі на акторсько-режисерський С. А. Соловйова і Ст. Ст. Мірзоєва.

Дитинство. Юність

Сергій Міщенко народився в станиці Йолкіна Ростовської області. У віці двох років разом з батьками переїхав в Таганрог, де і прожив свої дитячі та юнацькі роки. В дитинстві займався футболом і армрестлінгом. Потім «вулиця» взяла своє, і стала забирати весь вільний від навчання час…

Після закінчення 8-ми класів школи Сергій вступив до будівельного технікуму, в якому провчився чотири роки. Одночасно юнак встиг пару років позайматися боксом (для душі). Після технікуму Сергій віддав свій громадянський обов’язок, відслуживши в армії, а потім влаштувався працювати в Ростові на будівництво.

Актор

На початку нового століття Сергій Міщенко перебрався в Москву. Тут з 2001 по 2005 рік він неофіційно навчався у Вдіку — спочатку на акторському курсі В. М. Соломіна, а далі на акторсько-режисерський С. А. Соловйова і Ст. Ст. Мірзоєва.

Паралельно з навчанням Сергій почав зніматися в кіно, з’являючись на екранах в епізодичних ролях: Болт у фільмі «Одіссея 1989», браток на заправці в бойовику «Бумер» і ін. Першою помітною роботою актора стала роль графа Миколи Зубова в серіалі «Ад’ютанти любові» (2005).

Останнім часом Сергія Міщенка можна часто бачити в різних фільмах і серіалах. Серед його ролей: Георгій Бочаров в серіалі «Кулагін і партнери», Савкін у фільмі «Терміново в номер», Олег Залеський в серіалі «Слід», Толік у фільмі «Ставка на життя» та ін

Фільмографія:

2002 Льодовиковий період

2003 Одіссея 1989

2003 Бумер

2003-2009 Адвокат — серіал

2004 Моя велика вірменська свадьба2004 Антибумер

2005 Лебединий рай

2005 Отаман — серіал

2005 Ад’ютанти любові

2005-2009 Кулагін і партнери — серіал

2007 Година Волкова

2007 Терміново в номер

2007 Солдати-12 — серіал

2007 Мережа

2007 Лісовик — короткометражний

2007 Атлантида

2007-2009 Слід — серіал

2008 Судова колонка

2008 Ставка на життя

2008 Продовження слід (Росія-Україна)

2008 Московський жиголо

2008 Висяки

2009 Пощастило вам, що…

2009 Іван Грозний

2009 Будинок зразкового утримання

2009 Васька