Сергій Габріелян

Фотографія Сергій Габріелян (photo Sergey Gabrielyan)

Sergey Gabrielyan

  • Громадянство: Росія

    Біографія

    Найбільш помітні роботи актора: «Параноя», «Жартувати изволите», «ДМБ» (єфрейтор Галагура), «ДМБ-002» і «ДМБ. Знову в бою».

    Сергій Габріелян почав зніматися в кіно з кінця 80-х років. Спочатку це були невеликі ролі.

    Яскравим актором комедійного плану він проявив себе на початку 90-х. У 1991 році Габрієлян знявся в ексцентричній комедії «Гра на мільйони», зігравши ветеринара Максимкина, що протистоїть двом зграям бандитів. Тоді ж Сергій Габріелян знявся в комедії «1000 доларів

    в один бік» (1991) і в трагікомедії «Розлучення» (1992).

    Крім того, найбільш помітні роботи актора: «Параноя», «Жартувати изволите», «ДМБ» (єфрейтор Галагура), «ДМБ-002» і «ДМБ. Знову в бою».

    У 2002 році знявся в кримінальному бойовику Андрія Кончаловського «Антикілер» в ролі Сірого — підручного кримінального авторитета Хреста (його зіграв Сергій Шакуров).

    Фільмографія:

    1989 Софія Петрівна

    1990 Очищення («Життя Василя Фівейського»)

    1990 Самогубець

    1990 Спільниця

    1991 1000 Доларів в одну сторону

    1991 Гра на мільйони

    1992 Розлучення

    1993 Заповіт Сталіна

    1995 Московські канікули

    1995 Ширлі-Мирлі

    1996 Агапе

    1996 Повернення броненосця

    1997 Бідна Саша

    1997 Діти понеділка

    1998 Параноя («Сан Санич»)

    1998 Репетиція з «Арнольдом»

    1999 Д. Д. Д. Досьє детектива Дубровського

    1999 Китайскій сервізъ («Китайський сервіз»)

    1999 Небо в алмазах

    1999 Жартувати изволите?

    2000 ДМБ

    2000 ДМБ-002

    2000 Редакція — серіал

    2001 ДМБ. Знову в бою …

    2001 Ідеальна пара. Гра в піддавки

    2002 Антикілер

    2002 Навіть не думай!

    2004 Політ лелеки

    2003 Антикілер-2

    2006 Консерви