Павло Волков

Фотографія Павло Волков (photo Pavel Volkov)

Pavel Volkov

  • День народження: 29.06.1897 року
  • Вік: 73 року
  • Місце народження: Воронезька губернія, Росія
  • Дата смерті: 10.07.1970 року
  • Громадянство: Росія

Біографія

Заслужений артист РРФСР (1967).

Народився 17 (29) червня 1897 р. в селі Поворино Воронезької губернії. У 1919-20 рр. працював агрономом. У 1923 р. закінчив Вищі державні майстерні театрального мистецтва в Саратові і працював у театрах різних міст. В кіно — з 1934 р. З 1949 р. — актор Театру-студії кіноактора в Москві. Один з найбільш знімаються акторів-эпизодников 30-60-х років.

Помер 10 липня 1970 р. у Москві.

Фільмографія:

1. Юн

ость Максима — 1934 — робочий

2. Дубровський — 1935 — Архип

3. Подруги — 1935

4. Волочаевские дні — 1937

5. За Радянську Батьківщину — 1937

6. Комсомольськ — 1938

7. Вчитель — 1939 — Іван Федотович

8. Четвертий перископ — 1939

9. Фронт — 1943 — Мирон Горлов

10. Великий перелом — 1945 — Степан

11. Син полку — 1946

12. Зірка — 1949 — розвідник

13. Щасливого плавання! — 1949

14. В степу — 1951

15. Незаб

ываемый 1919-й — 1951 — епізод

16. Адмірал Ушаков — 1953 — лікар Єрмолаєв

17. Кораблі штурмують бастіони — 1953 — лікар Єрмолаєв

18. Степові зорі — 1953

19. Діти партизана — 1954

20. Морський мисливець — 1954

21. Гість з Кубані — 1955

22. Мати — 1955 — Сизов

23. Тугий вузол («Саша вступає в життя») — 1957 — Федосов Мургин

24. У тихої пристані — 1958

25. Вулиця молодості — 1958

26. Сварка в Лукаши — 195

9 — Копилов

27. Доля людини — 1959 — Іван Тимофійович

28. Людина змінює шкіру — 1959

29. Хліб і троянди — 1960

30. Червоні вітрила — 1961 — Польдишок

31. День, коли виповнюється 30 років — 1961

32. Серце не прощає — 1961

33. Веселі історії — 1962

34. Суд — 1962

35. Товариш Арсеній — 1964

36. Чорний бізнес — 1965

37. Будинок та господар — 1967

38. Перша любов — 1968

39. Серце Бонівура — 1969 — Верхотуров