Олексій Рахманов

Фотографія Олексій Рахманов (photo Alexey Rahmanov)

Alexey Rahmanov

  • День народження: 22.05.1980 року
  • Вік: 36 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

З 2008 року Олексій Рахманов є актором Московського драматичного театру ім. А. С. Пушкіна.

Сцена

Олексій Рахманов народився і виріс у Москві. Після закінчення школи він у 1997 вступив в МДТУ їм. Баумана. Однак, провчившись два роки, юнак кинув його і вступив до ГІТІС на курс Марка Захарова. Наступним етапом у становленні актора було навчання в Школі-Студії МХАТ на курс Н. Е. Козака ід.В. Бруснікіна (2003-2007 роки). Серед дипломних робіт Олексія Рахманова: Горбів у виставі «Платонов», Торлак у виставі «Січень», Шарманщик у виставі «Мандат» і «Аполлон» у «Записках з підпілля».

З 2008 року Олексій Рахманов є актором Московського драматичного театру ім. А. С. Пушкіна. Він зайнятий в постановках: «Мар’їно поле» (Сталін), «Людина, звір і доброчесність» (Джіліо), «Краса життя» та ін

Екран

У кіно Олексій Рахманов з 2007 року. На його рахунку ролі у військовій драмі режисера Валентина Донскова «Загородзагін» (Гичка), картині «Ніжні зустрічі» (Саня), серіалі «Група щастя» (Кеша).

Фільмографія:

2007 Мальтійський хрест

2007 Закон і порядок: Відділ оперативних розслідувань -2 — серіал

2008 Автобус — серіал

2009 Загородзагін

2009 Ніжні зустрічі

2010 Інтерни — серіал

2011 Група щастя — серіал

2012 Жити будете (Україна)