Олександра Живова

Фотографія Олександра Живова (photo Aleksandra Zhivova)

Aleksandra Zhivova

  • День народження: 31.10.1984 року
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Олександра Живова в 2005 році закінчила ВДІК, майстерню Ст. А. Грамматикова. У тому ж році актриса дебютувала на екрані роллю Насті в серіалі «Туристи», створеним продюсерським центром «ЛЕАН-М» за замовленням телеканалу РЕН-ТВ.

Олександра Живова в 2005 році закінчила ВДІК, майстерню Ст. А. Грамматикова. У тому ж році актриса дебютувала на екрані роллю Насті в серіалі «Туристи», створеним продюсерським центром «ЛЕАН-М» за замовленням телеканалу РЕН-ТВ.

Після кількох епізодичних ролей у фільмах: «Ді

версант. Кінець війни», «Павутина», » Слуга Государів» та ін., Олександра в 2008 році знову з’явилася в проекті «ЛЕАН-М» — на цей раз в популярному серіалі «Солдати». Вона зіграла библиотекаршу Олену, кохану рядового Стаса Ярошенко (Тимур Казнов ). Ця роль принесла молодій актрисі першу популярність. Додала популярності актрисі і роль Свєти в телесеріалі «Руда».

Фільмографія:

2005 Дев’ятого травня… — короткометражний

2005 Туристи — серіал

2006 Аеропорт-2. Серія «Скрипаль»

2006 Танцюй…

2007 Диверсант. Кінець войны07 Павутина

2007 Шляховики

2007 Слуга Государевий

2008 Міни у фарватері

2008 Куля-дура. Повернення агента

2008 Солдати-14 — серіал

2008 Солдати-15. Новий заклик — серіал

2008 Руда — серіал

2008 Візьми мене з собою

2008 Провінціалка

2008 Хлопчик і дівчинка