Олександр Жеребко

Фотографія Олександр Жеребко (photo Alexander Zherebko)

Alexander Zherebko

  • День народження: 04.12.1984 року
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Київ, Україна
  • Громадянство: Україна

Біографія

Магістр кіно-телемистецтва, режисер, актор, телеведучий і політик. Член політичної фракції. Головний редактор інтернет-видавництва «УРП».

Олександр Жеребко (народився 4 грудня 1984 року, на Україні, в Києві.) — Магістр кіно-телемистецтва, режисер, актор, телеведучий і політик. Член політичної фракції. Головний редактор інтернет-видавництва «УРП».

Олександр Жеребко має вищу кіношно-телевізійне освіту та вчений ступінь.

Тривалий час був головним режисером самого популярного румунського телеканалу «TVR». Олександр Жеребко — режисер дуже великої кількості рекламних роликів, так само, на його рахунку, музичні кліпи і всілякі телевізійні проекти. Так само, неодноразово, з

аймався режисурою «Eurovision». Олександр Жеребко більш відомий як режисер телебачення, так як, в основному, займається телевізійної режисурою (не тільки на Україні, але і далеко за її межами)

Має світове визнання і безліч нагород, в тому числі і Гран-прі.

Володар «Кубка Бекхема».

Випускник «Голлівудської Кіношколи» (США), Київського Міжнародного Університету (Україна) і Римського університету «La Sapienza» (Італія).

Олександр Жеребко — племінник Михайла Ігнатова, відомого актора театру і кіно. Михайло Ігнатов — актор театру ім. Ів

ана Франка (Київ), кіностудії ім. Олександра Довженка (Київ), кіностудії Мосфільм (Москва). Зараз, Михайло Ігнатов живе в Лос-Анджелесі (США) і як актор знімається в Голівуді.

Театральні роботи.

«Пригоди ведмедиків панда, історія, яку розповів саксофоніст, який мав подружку у Франкфурті»

«За двома зайцями»

«Її величність Аои»

«Ювілей»

«Лісова пісня»

Фільмографія

Ролі в кіно:

1.Не зарікайся (серіал, 2016)

2.Відділ 44 (серіал, 2015)

3.Клан ювелірів (серіал, 2015)

4.Повернення Лялі (серіал, 2014)

5.Красуня Ляля

(серіал, 2014)

6.Склад злочину з В’ячеславом Разбєгаєвим (серіал, 2014)

4.Повернення Мухтара 9 (серіал, 2013)

8.Справа для двох (серіал, 2012)

5.Таксі (серіал, 2011 – 2012)

10.Легенди карного розшуку (серіал, 2010 – …)

11.Боксери віддають перевагу блондинкам (2010)

12.Віра. Надія. Любов (серіал, 2010)

13.Єфросинія (серіал, 2010 – 2013)

14.Сімейний суд (серіал, 2009)

15.Чужі помилки (серіал, 2009 – 2011)

16.1941 (серіал, 2009)

17.У пошуках істини (серіал, 2007 – 2011)

Режисер:

«Автовідповідач» (2008)

Сценарист:

«Автовідповідач» (2008)