Олександр Пальчиків

Фотографія Олександр Пальчиків (photo Alexander Palchikov)

Alexander Palchikov

  • День народження: 28.11.1984 року
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Санкт-Петербург, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Освіта — акторський факультет ВДІК, майстерня А. С. Лінькова.

Кіно

Олександр Пальчиків народився і виріс в Ленінграді (нині — Санкт-Петербург). Після закінчення школи юнак переїхав до Москви. Свою першу велику роль в кіно Олександр зіграв у популярному серіалі «Солдати», що вийшов на телеканалі Рен-ТВ. Його герой — великий, добродушний і трохи тупуватий рядовий Кабанів – не міг не сподобатися глядачам. Протягом трьох сезонів серіалу Кабанів встиг дослу

житися до єфрейтора, потім був розжалуваний назад у рядові і, нарешті, благополучно пішов на дембель.

У 2005 році на тому ж Ren-ТБ вийшов новий серіал – «Студенти», і глядачі знову зустрілися з улюбленим їм героєм. Правда, в серіалі прямо не вказувалося, що перед нами той самий Кабанів з «Солдатів», а просто якийсь дембель-єфрейтор, яка надійшла після армії в інститут. Однак образ былнастолько схожим, що інакше як улюблений усіма Кабанів глядачами не сприймався.

У 2009 році Олександр Пальчиків закінчив акторський факультет Вдіку (майстерня А. С. Лінькова). Він продовжив зніматися в кіно. У 2010 році вийшли дві стрічки з його участю – драма Володимира Кота «Громозека» (Гоша, син Громова) і серіал «Нанолюбовь» (Гена Федулов).

Особисте життя

Олександр Пальчиків одружений. У червні 2009 року у нього народився син. Хлопчик прожив шість місяців і трагічно загинув.

Фільмографія:

2002 Провінціали

2004 Солдати-1 — серіал

2004 Солдати-2 — серіал

2004 Солдати. Здрастуй, рота, новий рік!

2005 Солдати-3 — серіал

2005 Студенти-1 — серіал

2006 Студенти-2 — серіал

2007 Щасливі разом — серіал

2010 Нанолюбовь

2010 Громозека

2012 Пристрасті по Чапаю