Олейнікова Марія

Фотографія Марія Олейнікова (photo Maria Oleynikova)

Maria Oleynikova

  • День народження: 19.07.1988 року
  • Вік: 28 років
  • Громадянство: Росія

Біографія

Починаюча актриса Марія Олейникова була помічена художнім керівником Російського Реалістичного Театру Пышновой, яка з задоволенням запрошує юне дарування в театральні постановки.

Початок шляху. Театр

Олейнікова марія народилася 16 липня 1988 року в Росії. Її творчий талант розкрився ще в школі, після закінчення якої Олейнікова Марія вступила на курс Д. Р. Кознова в театральне училище імені М. С. Щепкіна. Починаюча актриса Марія Олейникова була помічена художнім керівником Російського Реалістичного Театру Пышновой, яка з задоволенням запрошує юне дарування в театральні постановки.

Серед театральних робіт були головні ролі в таких постановках, як «Таланти і шанувальники» А. Н.Островського – роль Олександри Негиной; «Євгеній Онєгін» А. С. Пушкіна — роль Ольги Ларіної; «Свої люди — з

очтемся» А. Н. Островського — роль Липочки.

Кіно

Творча кар’єра Марії Олійникове складалася дуже вдало, вона грала в спектаклях, знімалася в кіно. Її перший кінодебют відбувся в детективному серіалі 2006-2011 роки «Детективи», де їй випав шанс зіграти з Ігорем Івановим, Оленою Коллеговой і Владиславом Дунаєвим. «Детективи» – так називалося приватне розшукове агентство, в якому від клієнтів не було відбою. Слідом, як це часто буває у молодих акторів, пішла низка епізодичних ролей у фільмах: «Руда і сніг», «Жіночі історії», «Спецкор відділу розслідувань», «Братани».

Олейнікова марія – ніжна, женст

виробнича, з дивовижними рисами обличчя, вилита дворянка. Мабуть тому в 2009 році око режисера документального фільму «Садиби» зупинився саме на Марії, яка блискуче зіграла роль княгині Зінаїди Юсупової. А режисери Леонід Белозорович, Сергій Данелян і Юрій Попович запросили Марію Олейникову на роль Галі Устинова в серіал 2010-2011 роки «Інститут благородних дівиць». Дія фільму відбувається в 1877 році в інституті благородних дівиць в Москві.

Далі пішла робота Марії Олійникове в серіалах: «Батькова дочка», «Година Волкова – 4», де вона з’явилася в ролі Олени Рєпніної, «Записки експедитора Таємної канцелярських

іі 2″, де актриса виконує роль подруги губернаторші, «Нове життя сищика Гурова. Продовження», із роллю Альбіни Шагиной.

Особисте життя

Марія Олейникова не вважала себе публічною людиною, про свого особистого життя вона не любить поширюватися, вважаючи за краще приховувати свій мікросвіт від сторонніх очей.

Фільмографія:

2006-2011Детективы — серіал

2007 Руда і сніг

2007 Жіночі історії — серіал

2009 Садиби — документальний

2009 Спецкор відділу розслідувань

2009 Братани — серіал

2010-2011 Інститут благородних дівиць — серіал

2010 Година Волкова — 4 — серіал

2010 Нове життя сищика Гурова. Продовження — серіал