Марушка Детмерс

Фотографія Марушка Детмерс (photo Marushka Determes)

Marushka Determes

  • День народження: 16.12.1962 року
  • Вік: 54 роки
  • Місце народження: Схонебек, Дренте, Нідерланди
  • Громадянство: США

Біографія

Актриса («Диявол у плоті»)

Марушка ДЕТМЕРС (Detmers) народилася 16 грудня 1962 року.

Здобула популярність завдяки фільмам «Ім’я Кармен» (Prenom Carmen, 1983) Жан-Люка Годара і «Диявол у плоті» (Il Diavolo In Corpo, 1986) Марко Беллоккьо, створивши образи красивих чуттєвих дівчат, які мимоволі грають фатальну роль у долі героїв.

На жаль, надалі знімалася в менш значних картинах, не знайшовши свого місця у французькому кіно (за винятком психологічної любовної драми К. Зіді «Двоє», Deux, 1988) і частіше з’являючись в американських стрічках — «Війна Ханни» (Hanna’s War, 1988), «Королі мамбо» (Mambo Kings, 1992), «Стрілець» (The Shooter, 1996).

Фільмографія:

СНАЙПЕР-2 (СТРІЛОК) (1994) /SNIPER-2, THE (SHOOTER, THE)/

ВОНИ НЕ ЗАБУВАЄ НІКОЛИ (1994) /ELLES ‘ OUBLIENT JAMAIS/

КОРОЛІ МАМБО (1992) /MAMBO KINGS, THE/

ДВОЄ (1989) /DEUX/

ДИЯВОЛ У ПЛОТІ (1986) /DIAVOLO IN CORPO (DEVIL IN THE FLESH/TEUFEL IM LEIB)/

ІМ’Я КАРМЕН (1982)