Марго Роббі

Фотографія Марго Роббі (photo Margot Robbie)

Margot Robbie

  • День народження: 02.07.1990 року
  • Вік: 26 років
  • Місце народження: Голд-Кост, Квінсленд, США
  • Громадянство: США
  • Оригінальне ім’я: Марго Роббі Еліс
  • Original name: Margot Elise Robbie

Біографія

Дебютувала на телебаченні в 2008 році. Її першою роллю стала роль Кейтлін в австралійському детективному серіалі «Відділ убивств». Здобула популярність завдяки ролям в серіалах «Сусіди» і «Пен Американ».

Марго Еліс Роббі народилася 2 липня 1990 року у місті Голд-Кост, Квінсленд, Австралія. Вона старша з трьох дітей фермера Майка Роббі і фізіотерапевта Сарі Кесслер. Дитинство провела в Голд-Кості і на фермі дідуся і бабусі. У 2007 році Марго закінчила коледж Саммерсет в рідному місті, а потім в 17 років переїхала в Мельбурн, де почала акторську кар’єру.

Дебютувала на телебаченні в 2008 році. Здобула популярність завдяки ролям у серіалах ‘Сусіди’ і ‘Пен Американ’. Потім знімалася у фільмах ‘Бойфре

нд з майбутнього’, ‘Вовк з Уолл-стріт’, ‘Фокус’. Знімалася для журналу Esquire.

У 2016 році вийшов фільм «Загін самогубців’, в якому вона зіграла роль Харлі Квінн. В одному зі своїх інтерв’ю 26-річна актриса зізналася, що хотіла б грати цього персонажа з коміксів як можна довше.

Фільмографія

2018Молодые хулігани / Larrikins

2016Конечная / Terminal … Annie

2016Отряд самогубців / Suicide Squad … Dr. Harleen F. Quinzel, Harley Quinn

2016Тарзан. Легенда / The Legend of Tarzan …

Jane Clayton

2016Репортерша / Whiskey Tango Foxtrot … Tanya Vanderpoel

2015Z – значить Захарія / Z for Zachariah … Ann Burden

2014Фокус / Focus … Jess

2014Французская сюїта / Suite Française … Celine Joseph

2013Волк з Уолл-стріт / The Wolf of Wall Street … Naomi Lapaglia

2013Бойфренд з майбутнього / About Time … Charlotte

2011Пэн Американ / Pan Am (серіал) … Laura Cameron

2009Я бачу тебе / I. C. U. … Tristan Waters

2008Виджиланте / Vigilante … Cassandra

2008 – .

..Огляд з Майлсом Барлоу / Review with Myles Barlow (серіал) … Kelly

2007 – 2011Отдел вбивств / City Homicide (серіал) … Caitlin Brentford

1985Соседи / Neighbours (серіал) … Donna Freedman

Продюсер

2016Конечная / Terminal

2009Я бачу тебе / I. C. U.

Нагороди та премії

Премія каналу «MTV’, 2016 рік

Номінації: Кращий поцілунок («Фокус»)

Британська академія, 2015 рік

Номінації: Висхідна зірка

Премія каналу «MTV’, 2014 рік

Номінації: Прорив року (‘Вовк з Уолл-стріт’)