Максим Шибаєв

Фотографія Максим Шибаєв (photo Maksim Shibaev)

Maksim Shibaev

  • День народження: 20.07.1994 року
  • Вік: 22 роки
  • Громадянство: Росія

Біографія

У 2005 році Максим дебютував у кіно. Він зіграв Гришку, брата Тоні у фільмі «Казус Кукоцкого». Потім були інші роботи. Великою удачею для юного актора стала участь у психологічній драмі Андрія Звягінцева «Вигнання».

На екран Максим Шибаєв потрапив випадково. Чотирирічний Максим гуляв з батьками по ВДНХ, коли до нього підійшла жінка і, представившись асистентом по акторам з «Єралашу», записала його телефон. На проби Максима запросили, коли йому виповнилося сім років. Він знявся, і, як кажуть, пішло-поїхало…

У 2005 році Максим дебютував у кіно. Він зіграв Гришку, брата Тоні у фільмі «Казус Кукоцкого». Потім були інші роботи. Великою удачею для юного актора стала участь у психологічній драмі Андрія Звягінцева «Вигнання». Максим попрацював на одному майданчику з Олександром Балуевым, Дмитром Ульяновим, норвезької актрисою Марією Бонневі. А у режисера Андрія Мармонтова Максим Шибаєв знявся в декількох фільмах: «Я – охоронець» (Петрик), «Сама реальна казка» (Саша), «Дике щастя».

Фільмографія:

2005 Казус Кукоцкого — серіал

2005 Віола Тараканова. У світі злочинних пристрастей -2 — серіал

2006 Лист — короткометражний

2006 Карамболь

2007 Я — охоронець

2007 Пастка

2007 Вигнання

2008 Я – охоронець. Фільм другий

2008 Лабіринти кохання (Росія-Україна)

2008 А я люблю одруженого (Росія-Україна)

2010 Сама реальна казка

2010 Дике щастя