Людмила Шевель

Фотографія Людмила Шевель (photo Ludmila Shevel)

Ludmila Shevel

  • День народження: 10.09.1961 року
  • Вік: 55 років
  • Громадянство: Росія

Біографія

Заслужена артистка Росії (1994)

Людмила Шевель закінчила в 1983 році Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого. У кіно почала зніматися ще будучи студенткою. Глядачам запам’яталася її пустотлива і мужня Граня в мелодрамі Бориса Савченка «Ще до війни» (за мотивами однойменного твору Віля Ліпатова). Чимало цікавих ролей було і в наступні роки: Галина Сироїжкіна в драмі «Дублер починає діяти», Жанна в філ

ьме «Танцмайданчик», повія Любка у мелодрамі «Ніч грішників» та інші.

Знову на кіноекрані актриса з’явилася в кінці 90-х. Вона знялася в декількох серіях популярного серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів». У 2005 році Людмила Шевель зіграла головну роль у комедійному серіалі «Холодильник та інші».

Фільмографія:

1981 Прийдуть страсті-мордасті

1982 Ще до війни

1983 Самотнім надається гуртожиток

1983 Дублер починає діяти

1984 Тепло студеної землі

1984 Горобинові ночі

1984 Іванко і цар Поганин

1985 Танцмайданчик

1985 Пароль знали двоє

1986 Скакав козак через долину

1986 Лермонтов

1986 І в звуках пам’ять відгукнеться

1986 Борис Годунов

1987 Де знаходиться нофелет?

1987 щасливець

1988 Сороковий день

1988 Земляки

1989 Годинникар і курка

1989 Неприкаянный1989 Васька

1990 Яри

1991 Ятринская відьма

1991 Ніч грішників

1992 Без доказів (Білорусь)

1993 Чорний лелека (Білорусь)

1994 Шляхтич Завальня, або Білорусь у фантастичних оповіданнях (Білорусь)

1998 Вулиці розбитих ліхтарів — серіал

1999 Вулиці розбитих ліхтарів. Нові пригоди ментів — серіал

2001 Забійна сила-2 — серіал

2005 Холодильник та інші — серіал

2006 Морські дияволи — серіал