Леонід Бакштаєв

Фотографія Леонід Бакштаєв (photo Leonid Bakshtaev)

Leonid Bakshtaev

  • День народження: 10.05.1934 року
  • Вік: 61 рік
  • Місце народження: с. Добринь Гомельської області, Україна
  • Рік смерті: 1995
  • Громадянство: Україна

Біографія

Український актор.

Закінчив Білоруський театральний інститут (1958). Актор Академічного російського драматичного театру ім. Лесі Українки. З 1973 — педагог КДІТМ ім. В. К. Карпенка-Карого.

Фільмографія

1971 — Бумбараш

1976 — Еквілібрист

1976 — Ати-бати, йшли солдати… — Костянтин, син Святкіна

1980 — Червоні погони

1981 — Петля Оріона

1991 — Ніагара

1991 — Убити «Шакала»