Карина Разумовська

Фотографія Карина Разумовська (photo Karina Razumovskaya)

Karina Razumovskaya

  • День народження: 09.03.1983 року
  • Вік: 33 роки
  • Місце народження: Ленінград, Росія
  • Громадянство: Росія
  • Зріст: 168 см

Біографія

У 2004 році Карина закінчила Санкт-Петербурзьку Академію театрального мистецтва (майстерня Ст. Ст. Петрова) і в тому ж році була прийнята в трупу Большого Драматичного театру. На сцені БДТ актриса зайнята в спектаклях: «Ніч перед Різдвом» (Оксана), «Примха» (Ольга), «Чорна комедія» (Клею), «Веселий солдат» (Нелька), «Катерина Іванівна» (Покоївка).

Початок

Карина Разумовська народилася 9 березня 1983 року, в Ленінграді, в родині моряка. У віці п’яти років дівчинка дебютувала на кіноекрані, зігравши епізодичну роль у трагифарсовой картині Віктора Бутурліна «Гальмування в небесах».

Театр

У 2004 році Карина закінчила Санкт-Петербурзьку Академію театрального мистецтва (майстерня Ст. Ст. Петрова) і в тому ж році була прийнята в трупу Большого Драматичного театру. На сцені БДТ актриса зайнята в спектаклях: «Ніч перед Різдвом» (Оксана), «Примха» (Ольга), «Чорна комедія» (Клею), «Веселий солдат» (Нелька), «Катерина Іванівна» (Покоївка).

Грала в Театрі комедії ім. Акімова в спектаклях: «Примари» (Марі), «Весілля Кречинського» (Лідочка), «Хочу зніматися в кіно» (Ліббі).

Кіно

Свої перші «дорослі» ролі в кіно Карина Разумовська зіграла, будучи студенткою театральної Академії.

В мелодрамі Юрія Кузіна «Ковчег» (за повістю Геннадія Шпаликова «Причал») молода актриса зіграла роль юної Каті, яка живе в маленькому провінційному містечку і мріє про принца. Таким «принцом» для неї виявиться суворий шкіпер, роль якого виконав Євген Сидіхин…

Популярність до актриси прийшла з виходом на екрани історичного телесеріалу «Ад’ютанти любові», де Карина Разумовська зіграла головну роль. Її героїня Ольга Лопухіна — щира дівчина, яка намагається чинити так, як велить їй серце. Палке серце часом заважає їй приймати правильні рішення, в результаті чого їй доводиться страждати. Але сильний характер допомагає їй впоратися з усіма труднощами.

Чисті, безпосередні героїні Карини Розумовської з нелегкою долею завжди викликають у глядачів співчуття. В мелодрамі «Мінливості долі» актриса зіграла Анну Алексєєву, до

оторой доводиться виховувати двох маленьких дітей її загиблої сестри. У картині «Подзвони в мої двері» — дівчину по імені Поліна, якій довелося пережити смерть батьків, злидні, зрада коханого.

У фільмі «Блаженна» Каріна Разумовська створила драматичний образ художниці Олександри. Її героїня приїжджає в Москву з бажанням вчитися малювати і зустріти кохану людину. Ні того, ні іншого їй так і не доведеться здійснити, адже для цього треба вміти «штовхатися ліктями». Олександра ж, зберігши дитячу безпосередність, стає в очах оточуючих «блаженної»…

Незабутні образи актриса також створила у фільмах і серіалах: «Там, де живе любов» (Марина Комарова), «Все змішалося в домі…» (Ксенія Малюкова), «Все не випадково» (Ліля Білоусова), «Реквієм для свідка» (Віра), «Мій» (Світла Свєшнікова), «Оранієнбаум. Сірці

бряный самурай» (мистецтвознавець Надя), «Будинок для двох» (Настя).

Особисте життя

Карина Разумовська з 2005 року заміжня за актором Артемом Карасьовим.

Фільмографія:

1989 Гальмування в небесах

2002 Ковчег

2003 Історія весняного призову

2004 Сестри

2004 Родинний обмін

2004 Близнюки

2005 Ад’ютанти любові — серіал

2006 Там, де живе любов (Україна)

2006 Розклад доль

2006 Все змішалося в домі…

2007 Перший будинку

2008 Мінливості долі

2008 Подзвони в мої двері

2008 По контуру обличчя — короткометражний

2008 Оранієнбаум. Срібний самурай

2008 Краса вимагає…

2008 Каменська-5. Співавтори

2008 Все не випадково (Росія-Україна)

2008 Блаженна (Росія-Україна)

2009 Реквієм для свідка (Росія-Україна)

Мій 2009

2009 Будинок для двох

2010 Фокусник

2010 Танго з ангелом

2010 Сестрички

2010 Клеймо