Григорій Іванець

Фотографія Григорій Іванець (photo Grigoriy Ivnets)

Grigoriy Ivnets

  • День народження: 19.02.1984 року
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Калуга, Україна
  • Громадянство: Росія

Біографія

У 2010 році Григорій Ігорович закінчив РАНХиГС при Президентові РФ, факультет державного та муніципального управління.

Освіта

Григорій Іванець закінчив у 2005 році ГИТИС, курс професора Д. Р. Зливових. Пізніше він продовжив навчання в аспірантурі Гітісу на кафедрі сценічної пластики.

У 2010 році Григорій Ігорович закінчив РАНХиГС при Президентові РФ, факультет державного та муніципального управління.

Кіно

У кіно Григорій Іванець знімається з 2006 року. Спочатку актор виконував на екрані епізодичні ролі (курьер в серіалі «Кадетство», французький гвардієць у пригодницькому фільмі «Слуга Государів», працівник автомийки у серіалі «Любов як любов» та ін). Популярність до Григорія Іванцов прийшла з виходом гостросюжетного серіалу «Метод Лаврової», де його героєм став 25-річний курсант Іван Шишкар, колишній десантник, який володіє східними єдиноборствами.

У 2012 році Григорій Іванець дебютував в якості режисера і продюсера, поставивши короткометражку «Людина».

Фільмографія:

2006 Кадетство. 1 сезон — серіал

2006-2007 Любов як любов — серіал

2007 Слуга Государевий

2007 Іронія долі. Продовження

2007 І падає снег2008 Крок за кроком

2008 Мавка

2008 Життя, якого не було

2008 Жорстокий бізнес

2009 На відкритій воді

2009 Подвійна пропажа

2009 Голоси риб

2011 Метод Лаврової — серіал

2011 Лісник

2011 Інкасатори

2012 Петрович

2012 Метод Фрейда

2012 Метод Лаврової-2 — серіал

2012 Осіб – короткометражний режисер, продюсер