Григорій Анашкін

Фотографія Григорій Анашкін (photo Grigoriy Anashkin)

Grigoriy Anashkin

  • День народження: 22.07.1971 року
  • Вік: 45 років
  • Місце народження: Данилов, Ярославль, Росія
  • Громадянство: Росія
  • Зріст: 175 см

Біографія

Григорій Анашкін закінчив у 1996 році Інститут Сучасного Мистецтва (майстер курсу Тимофій Співак). Після закінчення навчання працював в Театрі імені М. н.Єрмолової.

Театр

Григорій Анашкін закінчив у 1996 році Інститут Сучасного Мистецтва (майстер курсу Тимофій Співак). Після закінчення навчання працював в Театрі імені М. н.Єрмолової.

З вересня 2000 року Григорій Анашкін полягає в трупі Московського драматичного театру «Бенефіс». Грав у виставах: «Недоступна» (Рекс Каннінгем), «Роман втрьох» за п’єсою «Мій бідний Марат» А. Арбузова (Арлекін), «Ангел» за п’єсою «Двадцять хвилин з ангелом» А. Вампілова (Ступак), «Весела квартирка» за п’єсою «Зойчина квартира» М. Булгакова (Херу

вім), «Шлямпомпо» (Кіт Дікон), мюзиклах «Сватання по-московськи» за п’єсами А. Островського (Бальзамінів) і «Ура, король!» за п’єсою «Голий король» Е. Шварца (Міністр Ніжних Почуттів).

Тут же в театрі «Бенефіс» Григорій Анашкін знайшов свою любов. Він познайомився з актрисою театру Ганною, яка згодом стала його дружиною. У подружжя дочка Ярослава.

Кіно

Свій шлях у кіно Григорій Анашкін починав з ролі Меньшикова-молодшого в історичній епопеї режисера Світлани Дружиніної «Таємниці палацових переворотів». Актерснялся в її стрічках: «Заповіт імператора», «Я – імператор» і «Падіння Голіафа».

У 2005 році Григорій Анашкін виконав головну роль Кирила в кримінальній мелодрамі «Некерований занос». Потім були: Семен в серіалі «Тато на всі руки», Олександр Корнєєв в серіалі «Судова колонка» та інші роботи.

Популярність акторові приніс серіал «Маргоша», де героєм Григорія Анашкина став випусковий редактор журналу «МЖ» Валентин Кривошеїн – слабохарактерний, невпевнений у собі чоловік.

Фільмографія:

1998 На бойкомместе

2000 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 1. Заповіт імператора

2001 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 3. Я — імператор

2001 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 4. Падіння Голіафа

2005 Некерований занос

2006 Тато на всі руки — серіал

2006-2010 Детективи — серіал

2007 Судова колонка — серіал

2008 Візьми мене з собою — серіал

2009 Ісаєв — серіал

2009 Візьми мене з собою – 2 — серіал

2009-2010 Маргоша — серіал

2011 Новини — серіал