Георгій Тополага

Фотографія Георгій Тополага (photo Georgiy Topolaga)

Georgiy Topolaga

  • День народження: 01.04.1965 року
  • Вік: 51 рік
  • Громадянство: Росія

Біографія

У 2000 році Георгій Тополага перебрався в Москву. До 2001 року він працював у театрі Костянтина Райкіна «Сатирикон». В останні роки актор грає в антрепризних виставах.

Театр

Георгій Тополага закінчив у 1988 році Воронезький державний інститут мистецтв, курс І. Б. Сисикиной. З 1988 по 1998 рік актор працював у Волгоградському державному Новому Експериментальному Театрі (НЕТ). Театрали досі пам’ятають його Ромео у виставі «Ромео і Джульета», Роланда в «Приборканні норовливої» та багатьох інших персонажів. Завдяки цим роботам актор заслужив визнання і люб

овь тисяч волгоградських глядачів.

У 2000 році Георгій Тополага перебрався в Москву. До 2001 року він працював у театрі Костянтина Райкіна «Сатирикон». В останні роки актор грає в антрепризних виставах.

Кіно

У кіно Георгій Тополага, як правило, виконує ролі другого плану. Найпомітніші роботи актора: Віктор Брянцев у гостросюжетному фільмі «Молоді і злі», чаклун Геннадій МарковичБолотный в серіалі «Таємниці слідства-7», слідчий Єгоров у фільмі «І примкнув до них Шепілов». Героями Георгія Тополаги також ставали: ФСБшники («Година Волкова – 2»), прокурори («Ундіна-2. На гребені хвилі» і «Адвокат-3»), військові («Об’єкт 11»)

Фільмографія:

2001 101-й кілометр

2002 Пізня вечеря з…

2004 Ундіна-2. На гребені хвилі — серіал

2004 Червона площа

2005 Доктор Живаго -серіал

2005-2010 Кулагін і партнери — серіал

2006 Молоді і злі

2007 Година Волкова — серіал

2007 Таємниці слідства-7 — серіал

2007 Адвокат-3 — серіал

2008 Година Волкова – 2 — серіал

2009 Петя по дорозі в Царство небесне

2009 І примкнув до них Шепілов

2009 Барвиха — серіал

2010 Мент у законі -2 — серіал

2010 Глухар — 3 — серіал

2010 П’ятницький

2010 Об’єкт 11

2010 Невидимки

2010 Заметіль