Ганна Орисик

Фотографія Ганна Орисик (photo Anna Orisik)

Anna Orisik

  • День народження: 15.03.1988 року
  • Вік: 28 років
  • Місце народження: Ленінград, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Талановита дівчина закінчила акторську школу під керівництвом К. Датишидзе при кіностудії «Ленфільм», а в 2009 році акторський факультет Санкт-Петербурзької державної академії театрального мистецтва.

Актриса, співачка, фотомодель

Початок шляху

Ганна Орисик народилася 15 березня 1988 року в красивому місті Ленінград. Талановита дівчина закінчила акторську школу під керівництвом К. Датишидзе при кіностудії «Ленфільм», а в 2009 році акторський факультет Санкт-Петербурзької державної академії театрального мистецтва. Однак на цьому Ганна Орисик не зупинилася і продовжила свою освіту на факультеті міжнародних відносин Міжнародного банківського інституту.

Паралельно навчанню Ганна Орисик присвятила себе шоу-бізнесу, так з 2004 року вона почала успішно працювати моделлю (Санкт-Петербург, Москва, Стамбул). Першим досвідом акторської роботи для Ганни Орисик став театральний спектакль режисера К. Датишидзе «Синя Борода», де їй дісталася роль 7-ї дружини.

Кінокар’єра

Ганна Орисик початку творчу кар’єру на великому екрані у складі акторської групи: Пол Джаматті, Діна Корзун, Девід Стратэйрн, Емілі

Уотсон в американо-французької комедійній драмі Софії Бартрез «Замерзлі душі» в ролі світської левиці. Талановита актриса своєю грою підкорила режисера Джузеппе Веронезі, і він у 2009 році запросив Анну Орисик на епізодичну роль у пригодницькій комедії «Італійці», де головні ролі виконали актори: Серджіо Кастеллітто і Ріккардо Скамарчіо. Картина складалася з двох епізодів, що розповіли про двох різних історіях і про двох різних країнах.

Черговим помітним успіхом Анни Орисик стала блискуче зіграна роль другого плану Ольги в серіалі 2009 року «Російський дубль» режисера А. Щербініна. Партнерами Анни Орисик на знімальному майданчику стали виконавці головних ролей: Максим Дрозд, Андрій Зібров, Сергій Горобченко, Олексій Фокін та Олена Шайтарова. 2009 рік наочно продемонстрував феноменальні акторські здібності Анни Орисик. Вона активно відпрацювала на знімальних майданчиках таких кінострічок, як «Міські

Легенди» режисера Е. Лелюх, «Ще не вечір» режисера Н.Борц, «Ливарний 4» режисера-постановника Ст. Ібрагімова, «Дихай зі мною» режисера Перуновской, «ВДВ» режисера Андрія Коршунова.

В наступному році актриса виконала роль другого плану Марину в серіалі «Вулиці розбитих ліхтарів: Викрадач з велосипедом» режисера Надії Якушевої. Цього разу вона сяяла в оточенні таких зірок кіно як: Олександр Половцев, Михайло Трухін, Євген Дятлов. Крім численних ролей другого плану і численних появ в епізодах, Ганна Орисик зіграла ключову роль в містичному серіалі 2010 року «Змінити долю» режисера Олександра Ламакіна. У фільмі були задіяні актори: Емілія Співак, Антон Макарський, Ігор Іванов. Головна героїня фільму Віра Митрофанова виявилася щасливою володаркою чарівних годин, з допомогою яких можна переміститися в минуле. А так як Віру не влаштовувала її склалася життя, то

вона сподівалась з допомогою годин це змінити.

Крім того

Крім зйомок у кіно Ганна Орисик взяла активну участь в рекламі жуйки «Eclips», шоколаду Крупської, нижньої білизни фірми «Трибуна» та інших.

Ганна Орисик також брала участь в телевізійних програмах: «Comedy Club», «Краса вимагає», «Уроки спокуси», «Я найпривабливіша», була ведучою документального фільму-програми «Дахи Санкт-Петербурга».

Цікаві факти

З березня 2004 року і досі Ганна Орисик працює моделлю.

Фільмографія:

2008-2010 Аданали (Туреччина) — серіал

2009 Вулиці розбитих ліхтарів-10 — серіал

2009 Російський дубль

2009 Ливарний, 4 — серіал

2009 Італійці / Italians (Італія)

2009 Замерзлі душі | Cold Souls (США-Франція)

2009 Ще не вечір

2009 Міські легенди — документальний

2010 Стомлені сонцем 2: Предстояння

2010 Дихай зі мною

2010 Десант є десант — серіал

2011 Годинник любові