Ганна Дюкова

Фотографія Ганна Дюкова (photo Anna Dyukova)

Anna Dyukova

  • День народження: 24.12.1975 року
  • Вік: 41 рік
  • Місце народження: Архангельськ, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Ганна Дюкова закінчила в 1999 році Спбгаті, курс А. Н. Куніцина. В даний час актриса служить у Театрі юного глядача імені А. А. Брянцева.

Театр

Ганна Дюкова закінчила в 1999 році Спбгаті, курс А. Н. Куніцина. В даний час актриса служить у Театрі юного глядача імені А. А. Брянцева. У різний час була зайнята в спектаклях: «Маленький принц» (Змія), «Вчитель ритміки» (Зоя), «Дракон» (Ельза», «Айболить і Бармалей» (Кішка), «Кьоджинские перепалки» (Кекка), «Горі від розуму» (Софія), «Месьє» (Анна), «Анатоль» (Анна), «Підліток» (Катерина Миколаївна Ахм

акова), «Батьки і діти» (Одинцова), «Тартюф» (Ельміра), «Скажені гроші» (Лідія) та інших.

Кіно

У кіно Ганна Дюкова з 2000 року. Вона знімалася в серіалах «Таємниці слідства -3» (Людмила Хановина) і «Опера-3. Хроніки забійного відділу» (Лесина), біографічній стрічці «Легенда про Ольгу» (Віра, подруга Ольги Чехової), французько-американській картині «Замерзлі душі» (Ольга) та інших фільмах. У 2012 році виходить російсько-українська військова драма режисера Едуарда Пальмова «Смерть шпигунам. Смертельна сутичка», в якій Анна Дюкова виконує одну з головних ролей. Головну чоловічу роль у картині зіграв чоловік актриси Ілля Шакунов.

Родина

Ганна Дюкова заміжня за актором Іллею Шакуновым. Подружжя виховує двох дітей: дочку Василину (2005 р.) і сина Макара (2010 р.)

Фільмографія:

2000 Російський бунт

2003 Таємниці слідства -3 — серіал

2003 Спецназ 2 — серіал

2003 Російський ковчег

2004 Російська ліки

2005 Фаворський — серіал

2006 Грозові ворота

2007 Опера-3. Хроніки забійного відділу — серіал

2009 Легенда про Ольгу

2009 Замерзлі душі / Cold Souls (США-Франція)

2009 Ще не вечір

2011 Морські дияволи – 5 — серіал

2011 Відплата

2012 Смерть шпигунам. Смертельна сутичка (Росія-Україна)

2012 Безодня