Галина Самойлова

Фотографія Галина Самойлова (photo Galina Samoylova)

Galina Samoylova

  • День народження: 05.12.1962 року
  • Вік: 54 роки
  • Громадянство: Нова Зеландія

Біографія

Після того, як Галина Самойлова вийшла заміж за актора Вадима Ледогорова, вона залишила кінематограф, і зайнялася вихованням сина Микити, який народився в 1991 році.

Актриса і режисер

Галина Самойлова, закінчивши ГИТИС їм.Луначарського, працювала в московському театрі ім. Пушкіна. Серед її робіт — ролі у виставах: «Крик» Мережко, «Еврідіка» Ануя, «Народний Малахій» Куліша та інших.

У кіно знімалася з 1983 року. Нею були зіграні головні ролі в мелодрамі Станіслава Клименка «Женихи» (Христина) та ліричної комедії «Поряд з Вами». Як режисер вона поставила телеспектаклі «Арктур — гончий пес» і «Струмки, де хлюпоче форель».

Нова Зеландія

Після того, як Галина Самойлова вийшла заміж за актора Вадима Ледогорова, вона залишила кінематограф, і зайнялася вихованням сина Микити, який народився в 1991 році.

У 1995 році вони всією родиною переїхали в Нову Зеландію. Тут у подружжя народився другий син Сашко.

У Новій Зеландії основну частину часу Галина Самойлова продовжує приділяти вихованню дітей. Але зі своєю професійною діяльністю вона не збирається розлучатися. Галина брала участь у музичній літературно-поетичної постановці свого чоловіка, присвяченій 200-річчю А. С. Пушкіна. Крім того, вона разом з чоловіком працює на радіо «Ярославна».

Фільмографія:

1983 Летаргія

1985 Женихи

1986 Поруч з вами

1987 Де знаходиться нофелет

1987 Поразку

1989 Кримінальний квартет

1989 Утамуй моя печалі

1996 Арктур — гончий пес — режисер

1996 Струмки, де хлюпоче форель — режисер, автор сценарію