Габріель Анвар

Фотографія Габріель Анвар (photo Gabrielle Anwar)

Gabrielle Anwar

  • День народження: 04.02.1970 року
  • Вік: 46 років
  • Місце народження: Лейлхем, Великобританія
  • Громадянство: Великобританія
  • Зріст: 160 см

Біографія

Актриса дебютувала на англійському телебаченні, коли їй було 15 років, — у міні-серіалі BBC «HIDEAWAY».

Габріель Анвар народилася в 1970 році в Лейлхеме (Англія). Красива жінка, зачарувала глядачів у ролі партнерки Аль Пачіно з танго в «Аромат жінки». Навчалася в Лондонській школі драми і танцю.

Актриса дебютувала на англійському телебаченні, коли їй було 15 років, — у міні-серіалі BBC «HIDEAWAY». Після роботи над низкою американських і англійських телевизионныхпроектов вона зіграла головну роль у фільмі «Дикі серця ніколи не здаються» (1991).

Потім Габріель Анвар знялася з Майклом Дж.Фоксом в романтичній комедії «За любов чи гроші» (1993). Варто також згадати і фільм Абеля Феррарз «Викрадачі тіл» (1994) — римейк фільму «Вторгнення викрадачів тіл» Дона Сігела.

Фільмографія:

ТУРБУЛЕНТНІСТЬ 3 (2001) /TURBULENCE 3: HEAVY METAL/

ЯКЩО Б ТИ ТІЛЬКИ ЗНАЛА (2000) /IF YOU ONLY KNEW/

ВИННИЙ (2000)

КІМБЕРЛІ (1999) /KIMBERLY/

КАТАСТРОФА (1997) /SUB DOWN/

РІЗНИК (1997) /RIPPER, THE/

ПИТАННЯ ЧЕСТІ (1995) /IN PURSUIT OF HONOR/

НЕВИННА БРЕХНЯ (1995) /INNOCENT LIES/

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ МЕРТВОГО В ДЕНВЕРІ (1995) /THINGS TO DO IN DENVER WHEN YOU’RE DEAD/

СКАРБ (МОГИЛА) (1995) /GRAVE, THE/

КОНСЬЄРЖ (1993) /FOR LOVE OR MONEY/

ТРИ МУШКЕТЕРИ (1993) /THREE MUSKETEERS, THE/

ВИКРАДАЧІ ТІЛ (1993) /BODY SNATCHERS/

ЗАПАХ ЖІНКИ (1992) /SCENT OF A WOMAN/

ЯКБИ КРАСА МОГЛА ВБИВАТИ (1991) /IF LOOKS COULD KILL/

ДИКІ СЕРЦЯ НІКОЛИ НЕ ЗДАЮТЬСЯ (1991) /WILD HEARTS CAN’T BE BROKEN/

МАНІФЕСТ (1988) /MANIFESTO/