Джорджина Леонідас

Фотографія Джорджина Леонідас (photo Georgina Leonidas)

Georgina Leonidas

  • День народження: 28.02.1990 року
  • Вік: 26 років
  • Громадянство: Великобританія

Біографія

У 1995 та 1996 році грала на лондонській сцені роль маленької Козетти в мюзиклі «Знедолені». Вона також з’явилася в якості Алі Джервіс у 2007 році в «Holby City» в епізоді «Stargazer».

Джорджина Леонідас (народилася 28 лютого 1990 року) — британська актриса, відома роллю міс Моллі в рімейку комедійного шоу «The Basil Brush Show». Її брат Шейн (справжнє ім’я Дмитро) та старша сестра Стефані — теж актори, у неї також є друга сестра Елен.

У «The Basil Brush Show» вона з’являлася в кожному епізоді з першого по четвертий сезон, у п’ятому сезоні — від разу до разу.

У 1995 та 1996 році грала на лондонській сцені роль маленької Козетти в мюзиклі «Знедолені». Вона також з’явилася в якості Алі Джервіс у 2007 році в «Holby City» в епізоді «Stargazer».

19 грудня 2007 року кандидатура Джорджіни Леонідас була офіційно підтверджена для ролі Кеті Белл у шостому фільмі поттеріани «Гаррі Поттер і Принц Напівкровка». Вона зіграє співученицю і товариша по квидичной команді Гаррі, яка доторкнеться до проклятого перлин, призначеному для директора «Хогвартса» Дамблдора.

Вона також знімається поряд з іншою учасницею «Гаррі Поттера», Ізабеллою Лафлэнд (подруга Кеті Белл, Ленні), в невеликому фільмі «Driftwood «.

Вона також головна героїня в анонсованому фільмі «Baghdad Express»

Фільмографія:

«Harry Potter and the Half-Blood Prince» (2009 рік), Katie Bell

«Myths», Andra (1 епізод, 2009 рік)

— The Fall of Icarus (2009 рік), Andr«Baghdad Express» (2008 рік), Maya

«Holby City»…. Ali Jarvis (1 епізод, 2007 рік)

— Stargazer (2007 рік), Ali Jarvis

«The Basil Brush Show», Miss Molly, (6 епізодів, 2002-2007 роки)

— The Pitz Hotel (2007 рік), Miss Molly

— There’s No Business Like Snow Business (2006 рік), Miss Molly

— Ella (2003 рік), Miss Molly

— Big Bother (2003 рік), Miss Molly

— The Bully (2002 рік), Miss Molly