Джаред Лето

Фотографія Джаред Лето (photo Jared Leto)

Jared Leto

  • День народження: 26.12.1971 року
  • Вік: 45 років
  • Місце народження: Боссьєр Сіті, Луїзіана, США
  • Громадянство: США Сторінок:

Біографія

Акторська кар’єра Літо розпочалася з виконання головної ролі (його партнеркою була Клер Дейнс) в популярному телесеріалі «Моя так звана життя».

Джэред Лето (Jared Leto)народився 26 грудня 1971 року у Bossier City, штат Луїзіана, США.

Акторська кар’єра Літо розпочалася з виконання головної ролі (його партнеркою була Клер Дейнс) в популярному телесеріалі «Моя так звана життя». Джэред Літо нещодавно зіграв головну роль у фільмі Джеймса Коксу «Загробний світ Леонарда Коена». Він також виконує головну роль в «Смужці заходу» Арта Лінсона.

За минулі роки Літо зіграв ролі другого плану в таких значних проектах, як «Американський психопат» Мері Херрон, «Чорне і біле» Джеймса Тобака, «Перерване життя» Джефмса Мэнгольда і «Бійцівський клуб» Девіда Фінчера. Серед інших його фільмів — «Тонка червона лінія», «Міська легенда», «Клаптева ковдра», «Американські гірки».

Фільмографія:

АМЕРИКАНСЬКИЙ ПСИХОПАТ (2000) /AMERICAN PSYCHO/

ЧОРНЕ І БІЛЕ (1999) /BLACK AND WHITE/

БІЙЦІВСЬКИЙ КЛУБ (1999) /FIGHT CLUB/

ТОНКА ЧЕРВОНА ЛІНІЯ (1999) /THIN RED LINE, THE/

ПЕРЕРВАНЕ ЖИТТЯ (1999) /GIRL, INTERRUPTED/ЄКР, НАРКОТИКИ І САНСЕТ СТРІП (1999) /SUNSET STRIP/

МІСЬКІ ЛЕГЕНДИ (1998) /URBAN LEGEND/

АМЕРИКАНСЬКІ ГІРКИ (1997) /SWITCHBACK/

БЕЗІЛ (1997) /BASIL/

ПРЕФОНТЕЙН (1997) /PREFONTAINE/

ОСТАННІЙ З ВЕЛИКИХ КОРОЛІВ (1996) /LAST OF THE HIGH KINGS, THE/

КРУТИЙ І ЧОКНУТИЙ (КРУТА І ЧОКНУТАЯ) (1994) /COOL AND THE CRAZY/