Девід Карузо

Фотографія Девід Карузо (photo David Caruso)

David Caruso

  • День народження: 07.01.1956 року
  • Вік: 61 рік
  • Громадянство: США Сторінок:

Біографія

Американський кіно і телевізійний актор.

Девід Стівен Карузо (англ. David Stephen Caruso; народився 7 січня 1956 року в Нью-Йорку, США) — американський кіно і телевізійний актор.

В даний час найбільш відомий своєю роллю Гораціо Кейна в телесеріалі C. S. I.: Майамі (серіал)

Девід Стівен Карузо (англ. David Stephen Caruso) народився 17 січня 1956 року в одному з бідних районів Нью-Йорка, Куїнсе. Його батько Джон, італієць за походженням, працював бібліотекарем, а мати Чарлиз (англ. Charles), ірландка[1], служила редактором газети. [2]

Девід виховувався в католицькій родині, [3]. тому його утворення також проходило в релігійних школах: спочатку він відвідував початкову і середню школу в Our Lady Queen of Martyrs в Квінсі, потім — середню школу Архієпископа Моллоя (англ. Archbishop Molloy High School), яку він закінчив у 1974 році.

У 1987 році Карузо був запрошений на головну роль Джина Вэйена в постановці «Знедолених» на Бродвеї.

Фільмографія

1.C.S.I.: Місце злочину Нью-Йорк (2004 — 2008)

2.C.S.I.: Майамі (серіал) (2002 — 2008)

3.Чорна точка (2001)

4.Дев’ята сесія (2001)

5.Swirlee (2000)

6.Доказ життя (2000)

7.C.S.I.: Місце злочину (2000 — 2008)

8.Смертельний захоплення (ТБ) (2000)

9.Відлік жертв (1998)

10.Холод в серці (1997)

11.Gold Coast (ТБ) (1997)

12.Повія (1995)

13.Поцілунок смерті (1995)

14.Поліція Нью-Йорка (серіал) (1993 — 2005)

15.Скажений пес і Глорі (1993)

16.Judgment Day: The John List Story (ТБ) (1993)

17.Mission of the Shark: The Saga of the U. S. S. Indianapolis (ТБ) (1991)

18.Гудзонський яструб (1991)

19.Рэйнбоу Драйв (ТБ) (1990)

20.Parker Kane (ТБ) (1990)

21.Король Нью-Йорка (1990)

22.H.E.L.P. (серіал) (1990)

23.Близнюки (1988)

24.Into the Homeland (ТБ) (1987)

25.Китаянка (1987)

26.Кримінальна історія (серіал) (1986 — 1988)

27.Кримінальна історія (ТБ) (1986)

28.Blue City (1986)

29.Викрадач сердець (1984)

30.First Olympics: Athens 1896, The (ТБ) (1984)

31.For Love and Honor (ТБ) (1983)

32.Рембо: Перша кров (1982)

33.Офіцер і джентльмен (1982)

34.T.J. Hooker (серіал) (1982 — 1986)

35.Crazy Times (ТБ) (1981)

36.Блюз Хілл-стріт (серіал) (1981 — 1987)

37.Getting Wasted (1980)

38.Пропадаючи від любові (1980)

39.Застереження (1980)

40.Палмерстаун, США (серіал) (1980 — 1981)

41.Каліфорнійський дорожній патруль (серіал) (1977 — 1983)