Дарина Носик

Фотографія Дар'я Носик (photo Daria Nosik)

Daria Nosik

  • День народження: 27.12.1984 року
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Щепкінське училище Дар’я закінчила з червоним дипломом у 2007 році. Серед навчальних та дипломних робіт молодої актриси: Анжеліка у виставі «Буркотун-благодійник», участь в кордебалеті у музичному спектаклі «Таємничий ящик» (поставленому на сцені Малого театру).

Акторська династія

Дарина Носик (як і її сестра-близнюк Катерина Носик) народилася 27 грудня 1984 року в Москві в акторській родині. Папа Даші і Каті – відомий актор Володимир Носик, улюблені глядачами за фільмами: «найчарівніша і найпривабливіша», «Про бідного гусара замовте слово» та ін Мама — Олена Носик – мистецтвознавець, більшу частину життя присвятила дітям. Відомими акторами є їх дядько – Валерій Носик («Аніскін і Фантомас»), двоюрідний брат – Олександр Носик («Повернення Мухтара»). Рідний брат Даші і Каті Тимофій Носик також належав до світу кіно – він був продюсером. Тимофій працював у групі Сергія Бодрова-молодшого і загинув при сходженні лавини в Кармадонском ущелині.

По стопах родичів

Було б дивно, якби сестри обрали собі іншу професію, ніж акторську. Ще в 12-річному віці вони разом знялися в епізодах у пригодницькій комедії режисера Геннадія Полоки «Повернення броненосця». Після закінчення школи Дар’я Носик поступила у Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна на курс О. Н. Соломину і Ю. М. Соломіна, а її сестра, тим часом, була прийнята в ГІТІС.

Щепкінське училище Дар’я закінчила з червоним дипломом у 2007 році. Серед навчальних та дипломних робіт молодої актриси: Анжеліка у виставі «Буркотун-благодійник», участь в кордебалеті у музичному спектаклі «Таємничий ящик» (поставленому на сцені Малого театру).

Кіно

Широкому глядачеві Одарка та Катерина Носик стали відомі після виходу в травні 2007 року серіалу «Дочки-матері». У цьому довгому (72-серії) проекті вони зіграли сестер-близнюків, які були розділені ще в ранньому дитинстві при розлученні батьків. Доля зводить їх, і сестри швидко знаходять спільну мову… У тому ж 2007 році, Дар’я Носик знялася в головній ролі в картині режисера Юлії Колесник «Розмітка» (Свєтка, наречена Дениса).

Сестри нерідко з’являються в кіно разом. Вони знялися в популярному молодіжному серіалі «Ранетки» (сестри Марина і Аріна Шестаковы), детективному серіалі «Нове життя сищика Гурова. Продовження» (Юля Горсткова і лже-Юля), кримінальному серіалі «Дикий-2» (дівчата з борделю), кримінальній драмі «Громадянка начальниця. Продовження» (Маша і Наташа) та ін.

Проте не варто розглядати їх виключно як ідеальних виконавців близнят. Актриси відмінно грають і окремо один від одного. Глядачам запам’яталися героиниДарьи Носик у детективному серіалі «Любити і ненавидіти» (Марина), сімейному драматичному серіалі «Все на краще» (Даша), кримінальному серіалі «Важняк» (Тамара).

Фільмографія:

1996 Повернення «Броненосця» (Білорусь-Росія)

2006 Під Великою ведмедицею

2007 Дочки-матері — серіал

2007 Слуга Государевий

2007 Розмітка

2008 Галина

2008 Порив вітру — короткометражний

2009 Ранетки — серіал

2009 Любити і ненавидіти — серіал

2010 Нове життя сищика Гурова. Продовження — серіал

2010 Як я зустрів вашу маму

2010-2011 Все на краще — серіал

2011 Світ кріплення — короткометражний

2011 Метод Лаврової

2011 Дикий-2 — серіал

2011 Важняк — серіал

2012 Розповіді

2012 Лектор

2012 Команда Че

2012 Громадянка начальниця. Продовження

2012 Антиквар