Борис Барський

Фотографія Борис Барський (photo Boris Barskiy)

Boris Barskiy

  • День народження: 22.09.1959 року
  • Вік: 57 років
  • Місце народження: Одеса, Україна
  • Громадянство: Україна
  • Зріст: 180 см

Біографія

У 1992 році закінчив ГІТІС за спеціальністю режисура естради та масових заходів.

Освіта

У 1981 році закінчив факультет атомної енергетики Одеського політехнічного інституту, після чого три роки працював у Центрі стандартизації і метрології.

У 1992 році закінчив ГІТІС за спеціальністю режисура естради та масових заходів.

Творчість

В період роботи інженером Борис Барський відвідував студію пантоміми. Поступово це захоплення прийняло професійний відтінок, він став багато

гастролювати. Спільні поїздки по містах з режисером і клоуном Полуніним, Барський завжди згадує з великим теплом і вдячністю, вважаючи знаменитого клоуна одним зі своїх вчителів. З 1984 року і донині працює одним з провідних акторів комік-трупи «Маски».

Знявся у всіх 80 серіях «Маски-шоу», в декількох фільмах. Грає провідні ролі в театральних постановках: «Ромео і Джульєтта», «Отелло»,«Нічна симфонія», «Надто одружений таксист» та ін. Борис Барський брав участь у таких проектах, як «Зірковий дует», «Ігри патріотів», «Танці з зірками» та інших телевізійних програмах. В якості підтримки українським олімпійцям був присутній в 2008 році в Пекіні.

Родина

Дружина Наталія (1958) разом з 1980 року, знайомство відбулося в студії пантоміми — його особистий костюмер. Працювала хіміком в Одесскомнаучно-дослідному інституті

дочка Анастасія (нар. 1983)

син Костянтин (нар. 1984 — розум. 2010).

Нагороди та звання

Народний артист України (серпень 2009)

Член спілки кінематографістів.

Фільмографія

1990 — 2010 — «Маски-шоу» — комедійний серіал

1991 — Сім днів з російською красунею

1994 — Мсьє Робіна

2003 — Особисте життя офіційних людей

2003 — Дванадцять стільців

2004 — Між першою і другою