Артем Мазунов

Фотографія Артем Мазунов (photo Artem Mazunov)

Artem Mazunov

  • День народження: 31.07.1981 року
  • Вік: 35 років
  • Громадянство: Росія

Біографія

Паралельно зі зйомками Артем набирався акторської майстерності, навчаючись у Вдіку, в майстерні знаменитого Ігоря Ясуловича. Коли ж у 2006 році Артем закінчив інститут, за його плечима було вже з десяток ролей в кіно.

Веселий рудоволосий хлопець Артем Мазунов цілком міг стати чудовим клоуном. Саме за цією спеціальністю він закінчив Державне училище циркового та естрадного мистецтва (ГУЦЭИ). Однак сталося так, що країна дізналася його, як кіноактора.

Свій шлях у кіно він почав з ролі Гаріка в серіалах «Таємний знак». Потім були: Веня в картині «Весела компанія», Юра дуже смішний сімейної комедії «Новий рік скасовується», Степан у захоплюючому трилері «Гра на вибування» — персонажі світлі, життєрадісні, надовго запам’ятовуються глядачеві. Таким жебыл і добрий, спокійний, але дуже слабохарактерний Руслан в серіалі «Туристи».

Паралельно зі зйомками Артем набирався акторської майстерності, навчаючись у Вдіку, в майстерні знаменитого Ігоря Ясуловича. Коли ж у 2006 році Артем закінчив інститут, за його плечима було вже з десяток ролей в кіно.

Шлях до популярності

У період з 2006 по 2007 рік актор знявся в таких помітних картинах, як: «Казус Кукоцкого» (дворовий хлопець), «Острог. Справа Федора Сєченова» (Полуцвет), «Нічні сестри» (дільничний Зілов), «Капкан» (Олег Некрасов), «Юнкера» (юнкер Карганов) та інших. Але справжню популярність, як це часто буває, Артему Мазунову приніс серіал.

У «Принцеси цирку», що вийшла на екрани на початку 2008 року, він виконав роль відчайдушного клоуна Чпока. Образ вийшов дуже достовірним і незабутнім, мабуть і тому, що ця тема, як ніяка, дуже близька Артему. А партнеркою Артема в цьому серіалі стала чарівна Валерія Ланська.

Фільмографія:

2002 Таємний знак — серіал

2003 Таємний знак-2. Повернення господаря — серіал

2003 Весела компанія

2004 Новий рік відміняється!2004 Гра на вибування

2005 Туристи — серіал

2005 Таємна варта

2005 Казус Кукоцкого

2006 Пристрасті з кіно: Чого хоче жінка?

2006 Пристрасті з кіно: Божевільний день

2006 Острог. Справа Федора Сеченова

2006 Національне надбання

2006 Аеропорт-2 — серіал

2007 Сашка, любов моя

2007 Нічні сестри

2007 Капкан

2007 Жіноча дружба

2007 Біжить по хвилях

2007 Юнкера — серіал

2007 Проста історія

2008 Принцеса цирку — серіал

2008 Батюшка — серіал

2008 ССД. Страшилки радянського дитинства

2008 Залюднений острів

2008 Кандагар