Артем Карасьов

Фотографія Артем Карасьов (photo Artem Karasev)

Artem Karasev

  • День народження: 21.07.1984 року
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Санкт-Петербург, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

З 2008 року актор прийнятий в трупу Санкт-Петербурзького Александрінського театру.

Театр

Артем Карасьов закінчив у 2006 році Спбгаті (Санкт-Петербурзьку державну академію театрального мистецтва), курс професора А.с Шведерского. Грав роль Олега Крилова у виставі «Старий будинок» в навчальному Театрі «На Мохової».

З 2008 року актор прийнятий в трупу Санкт-Петербурзького Александрінського театру.

Кіно

У кіно Артем Карасьов знімається з 2004 року. Найвідоміша робота – роль Данила Дробиша, прийомний син бізнес-леді Світлани Дробиш в серіалі режисера Миколи Борця «Переділ. Кров з молоком». Серед інших ролей актора: Кирило Зав’ялов в серіалі «Опера-3. Хроніки забійного відділу» (серія «Дорогоцінні листи»), Віталій у багатосерійному фільмі «План «Б», Геннадій Петров, помічник адвоката Крупниной в серіалі «Дюжина правосуддя», бізнесмен Олександр Серебряков в серіалі «Ера Стрільця».

Особисте життя

тим Карасьов одружений на актрисі Карині Розумовської.

Фільмографія:

2004 Невістка

2006 Опера-3. Хроніки забійного відділу. Дорогоцінні листа

2007 Ера Стрільця — серіал

2007 План «Б» — серіал

2007 Дюжина правосуддя — серіал

2008 Переділ. Кров з молоком — серіал

2010 Бомж