Артем Камінський

Фотографія Артем Камінський (photo Artem Kaminskiy)

Artem Kaminskiy

  • День народження: 24.02.1965 року
  • Вік: 51 рік
  • Місце народження: Челябінськ, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Радянський і російський актор. Заслужений артист Росії (2000), народний артист Росії (2013).

Народився в родині Камінських Маркса Борисовича і Генриэтты Василівни (р. Челябінськ).

У 1982 році закінчив школу в Челябінську.

У 1986 році закінчив школу-студію МХАТ (курс А. В. Мягкова). З 1988 року — актор Центрального академічного театру Російської Армії.

Фільмографія

1986 — Ягуар

1987 — Акція

1990 — Нині прославився син людський

1991 — Кров за кров

2002 — Спадкоємець

2005 — Дві долі 2 — Артем