Артем Алексєєв

Фотографія Артем Алексєєв (photo Artem Alekseev)

Artem Alekseev

  • День народження: 29.04.1983 року
  • Вік: 33 роки
  • Місце народження: Санкт-Петербург, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Успіх актора прийшов у 2008 році після виходу на екрани фільму Андреса Пуустусмаа «Чарівник». Артем Алексєєв зіграв головну роль рядового Сергія Купцова, закоханого в жінку, яка не тільки старші за віком, але і за званням – вона капітан секретної служби.

Театр і кіно

Артем Алексєєв закінчив у 2003 році театральний інститут «Школа російської драми» (керівник В. Горбачов). В даний час є актором театру Фестиваль «Балтійський дім».

У кіно Артем Алексєєв, як і багато молоді актори, починав з епізодичних ролей у фільмах і серіалах: «Панове офіцери», «Янтарний барон», «Пером і шпагою», «Вулиці розбитих ліхтарів» та ін. Найбільш помітною його роботою стала роль Михайла Ковальова, молодшого брата Тоні Ковальової в серіалі «Гріхи батьків» (2004). У цьому серіалі актор створив цікавий образ на перший погляд тихого, вразливого юнака, за зовнішньою м’якістю якого ховається лютий, невгамовний характер. Герой Артема Алексєєва амбітний, але дуже ледачий, він хоче бути багатим, не докладаючи при цьому ніяких зусиль.

Успіх актора прийшов у 2008 році після виходу на екрани фільму Андреса Пуустусмаа «Чарівник». Артем Алексєєв зіграв головну роль рядового Сергія Купцова, закоханого в жінку, яка не тільки старші за віком, але і за званням – вона капітан секретної служби.

Конферанс

Крім роботи в театрі та кіно у Артема Алексєєва є великий досвід конферансу. В його активі — ведення шоу-програм, свят, корпоративів, весіль та ін. в різних стилях: від класичного конферансу до ігрових шоупрограмм за індивідуальними сценаріями. У різний час він був ведучим шоу для: Брітіш Амерікан Тобако Росія, Ленекспо «Авто+Автомеханіка» Nissan, компанії EUCLID, Санис, Пілон, РЖД РемДэпо, РЖД ДКРС, РЖД Московський вокзал, Шинний Завод СПб, Завод Турбін, мережі магазинів «Білоруська взуття», компанії Технорос і багатьох інших.

Фільмографія:

2000-2005 Чорний

2003 Повторення пройденого

2004 Панове офіцери — серіал

2004 Гріхи батьків — серіал

2004 Честь маю — серіал

2004 Лабіринти розуму

2006 Менти. Вулиці розбитих ліхтарів-7 — серіал

2007 Змова

2007 Дюжина правосуддя

2007 Щастя

2007 Пером і шпагою — серіал

2007 Янтарний барон

2008 Чарівник

2008 Не думай про білих мавп

2008 Краса вимагає…

2008 Даішники (Росія-Україна) — серіал

2009 Пушкен (Україна)