Аршад Варсі

Фотографія Аршад Варсі (photo Arshad Warsi)

Arshad Warsi

  • День народження: 19.04.1968 року
  • Вік: 48 років
  • Місце народження: Мумбаї , Махараштра, Індія
  • Громадянство: Індія

Біографія

На врученні Zee Cine Award Аршад Варсі за цей фільм був удостоєний нагороди як найкращий актор комічній ролі.

На початку своєї акторської кар’єри працював хореографом.

Дебютував у фільмі «Tere Mere Sapne» в 1996 році. Його ранні фільми «Betaabi» (1997), «Mere Do Anmol Ratan» (1998), «Hero Hindustani» (1998) не мали успіху у глядача.

Глядачеві сподобалася його комічна роль Саркешвара на прізвисько Цыпак (Circuit), друга головного героя (Санжай Датт) у фільмі «Munnabhai M. B. B. S.» (2003). Цим прізвиськом він успішно скористався і в «Lage Raho Munna Bhai» (2006). Після виходу фільму «Munnabhai M. B. B. S» кар’єра актора злетіла вгору. На врученні Zee Cine Award Аршад Варсі за цей фільм був удостоєний нагороди як найкращий актор комічній ролі.

У 1999 році Аршад Варсі одружився Maria Goretti. У 2004 році у них народився син — Zeke Zidaan.

Фільмографія

2014 The Legend of Michael Mishra … Michael Misra

2014 Bhaiyyaji Superhitt

2014 Сім етапів кохання / Dedh Is

hqiya … Babban Hussain

2014 Виклик містера Джо Бі Карвальо / Calling Mr. Joe B Carvalho … Joe B Carvalho

2013 Rabba Main Osobennaya Karoon … Shrawan

2013 Джоллі – бакалавр юридичних наук / Jolly LLB … Jagdish Tyagi, Jolly

2013 Округ Газіабад / Zila Ghaziabad … Mahendra Fauji

2012 Дивна і дивна любов / Ajab Gazabb Love … Subramaniam Seth

2011 Подвійна забава / Double Dhamaal … Aditya Shrivastav, Ghanta Singh

2011 Ф. А. К. Т. У. / F. A. L. T. U Google …

2010 Zamaanat … Suraj

2010 Веселі шахраї 3 / Golmaal 3 … Madhav

2010 Я, ти і привид / Hum Tum Aur Ghost … Armaan Suri

2010 У любові немає причин / Ishqiya … Babban Hussain

2009 Шлях до успіху / Shortkut — The Con Is On … Rajesh ‘Raju’ ‘King Kumar’ Kumar

2009 Ek Se Bure Do Toti …

2009 В кого закохатися? / Kisse Pyaar Karo?n Sid …

2008 Веселі шахраї повертаю

ться / Golmaal Returns … ACP Madhav Singh Ghai

2008 Містер Уайт і містер Блек / Mr. White Mr. Black … Kishen, Hari

2008 Четвірка божевільних / Krazzy 4 … Raja

2008 Пропала неділя / Sunday … Ballu

2007 Забий гол! / Dhan Dhana Dhan Goal … Shaan Ali Khan

2007 За ста мільйонами / Dhamaal … Aditya Adi Shrivastav

2006 Кабульський експрес / Kabul Express … Jai Kapoor

2006 Братан Мунна 2 / Lage Raho Munna Bhai … Sarkeshwar ‘Circuit’

2006 Історія довжиною в життя / Anthony Kaun Hai? … Champak ‘Champ’ Chaudhary, Anthony Gonzales

2006 Веселі шахраї / Golmaal: Fun Unlimited … Madhav Singh ‘Madhu’ Ghai

2005 Між життям і смертю / Sehar … SSP Ajay Kumar

2005 Життя прекрасне / Vaah! Life Ho Toh Aisi! … Fakira B. P. C. M.

2005 Салам Намисто / Salaam Namaste … Ranjan ‘Ron’ Mathur

2005 Як я полюбив / Maine Pyaar Kyun K

iya … Vicky

2005 Загадкове зникнення / Chocolate: Deep Dark Secrets … Chip

2005 Зустріч в аеропорту / Kuchh Meetha Ho Jaye … Manager S. R. Khan

2004 Переполох / Hulchul Lucky …

2003 Братан Мунна: Продавець щастя / Munnabhai M. B. B. S. … Circuit

2003 Waisa Bhi Hota Hai Part II … Puneet Sayal

2002 Прокляття / Jaani Dushman: Ek Anokhi Kahani … Abdul

2001 Небезпечна жінка / Mujhe Meri Biwi Se Bachaao … Rocky

2001 Jeetenge Hum

2000 У пастці / Ghaath … Divakar

1999 Слід шакала / Trishakti … Sagar Malhotra

1999 Коли прийде любов / Hogi Pyaar Ki Jeet … Kishan

1998 Mere Do Anmol Ratan … Narinder (Naren)

1998 Hero Hindustani … Romi Pratap Singh, Romi Babulal

1997 Наречена на двох / Betaabi … Shekhar, Vicky

1996 Наші з тобою мрії / Tere Mere Sapne … Ballu

1989 Грати з вогнем / Aag Se Khelenge … Dancer in song