Антон Ескин

Фотографія Антон Ескин (photo Anton Eskin)

Anton Eskin

  • День народження: 28.02.1983 року
  • Вік: 33 роки
  • Місце народження: Зарічний, Свердловська, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Антон Ескин – один з найзагадковіших молодих акторів кіно. Чому загадковий? Це ви дізнаєтеся трохи пізніше. А зараз знайомтеся……

10 років тому 18-річний юнак з невеликого міста Зарічний Свердловської області приїхав в Єкатеринбург поступати в театральний інститут, хоча вся сім’я знала він великий майбутній юрист. Він не просто успішно вступив Єкатеринбурзький державний театральний інститут, але і після закінчення став працювати в кіно. Рідні, на диво, не заперечували. Ймовірно, тому, що вірили в його талант і успіх. Але звичайно, перші ролі відразу не з’являлися самі по собі, минуло ще багато часу до початку першої ролі в кіно.

Спочатку Антон знімався на Свердловській кіностудії «КРАЇНА» і паралельно танцював у клубах, працював, як freak-танцюрист. Нескінченні гастролі по містах Росії (їх налічує актор більше 30-ти), залишили хороший досвід і витримку у артиста. Після інституту він без роздумів відправився Москви.

Тут він влаштувався в театр «BlackSkyWhite» http://www.bsw.ru/. Всі, кому знайома діяльність театру прекрасно знають, що він альтернативний всім існуючим в Росії театрам. Це театр світу сюрреалістичних героїв. Театр реального часу, але нереальних персонажів!!!! У 2006 році почалися гастролі по Європі: Англія, Німеччина, Австрія, Бельгія, Франція. Участь у

найбільшому музичному фестивалі Гластонбері ( Glastonbury Festival) в Англії і номінації премії «Золота маска» з виставою «Тріада».

Життя в театрі і сценічні образи допомогла Антону сформуватися як професійної особистості і дати нові напрями для діяльності. Його почали запрошувати професійні художники, як модель боді-арт на різні перфоманси, премії, виставки та творчі роботи. В цій сфері йому допомагали провідні художники Москви Hemi Demi (переможець на міжнародному чемпіонаті з боді-арту в Парижі (Mondial Spa & Beaute 2006) http://demi-studio.livejournal.com/ А. Дурасова http://www.durasova.ru/, модельєр — фрік Настя Демич.

Антон дивно вміє перетворюватися в заданих персонажів. По-перше, він завжди Лисий актор з неординарною зовнішністю!!!! Він з легкістю може перевтілюватися в зразки, втілюючи будь-які задуми гримерів і костюмерів. «Мені часто пропонують грати негативних персонажів з-за стереотипу лисих чоловіків», — розповідає актор, — « я з радістю приймаю ці зразки, але немає ні одного зіграного мною героя повністю негативного, мені завжди приємно дарувати людям радість і іронію, дивитися на образ з різних площин. Е

ще з дитинства я мріяв бути коміком!» По – друге йому підвладні всі відтінки харизми і легкість розуміння життя своїх образів, які завжди щиро подаються на сцені. Розкриття творчого амплуа і є найголовніша загадка такого дивного актора.

Сам себе він вважає середнім актором, то цілком щиро, то професійно. « Я середній актор, дуже рідко можу сказати, що я все зробив чисто і правильно, коли переглядаю кадри з фільмів зі своєю участю», пояснює Антон.

Але, не дивлячись на скромність і самокритичність актора, до 26-ти років він багато встиг в кіно. Антон вже знявся майже в 27 фільмах, з них: «Русалка», «Жовтий дракон», «Гра», «Наречена», «Застава Жиліна», «Я лечу», «Третє бажання», «Залюднений острів» частина , «Здрастуйте, я ваша папо!» (серіал MTV) і т. д. Повна фільмографія на http://www.ruskino.ru. Багато фільми тільки будуть виходити в середині 2009 року.

Зараз у Антона починається новий закордонний проект в Талліні, який вийде 2010 року на російський телеканалах. Про нього поки продюсери попросили нікому не розповідати в цілях збереження невеликий інтриги……….

фільмографія:

Роботи у кіно: назва РольГод

Моя прекрасна няня Епізод 2004

Перші на Місяці Пацієнт 2004

До вас прийшов ангел Епізод 2005

Жовтий дракон Цвях 2006

Наречена Епізод 2006

Викрадення Епізод 2006

Черв’як Жебрак 2006

Студенти 2 Гриша 2006

Королі гри Жора 2007

Гра Епізод 2007

Татусеві дочки Кілер 2007

Русалка Епізод 2007

Троє зверху 2 Романтик 2007

Білий паровоз Найманець 2008

Застава Жиліна Микита Мельников 2008

Вогонь кохання «Матрос» 2008

Я лечу Епізод 2009

Третє бажання Лисий 2008

Здрастуйте, я ваша папо! Бандит 2007

Колобків !Справжній полковник Станчев 2006

Платина Епізод 2006

Приречена стати зіркою Рекетир 2005

Місто спокус Шрам 2009

У ангела є крила Боні 2007

Будинок на озерній Скинхэд 2008

Залюднений острів Ліщина 2008