Анна Хилькевич

Фотографія Анна Хилькевич (photo Anna Hilkevich)

Anna Hilkevich

  • День народження: 15.10.1986 року
  • Вік: 30 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Акторські навички Анна Хилькевич отримала в Театральній школі №232 при театральному училищі ім. Щепкіна. Згодом Ганна закінчила Вище театральне училище ім. Щукіна, де навчалася на курсі Ст. Іванова.

Кінороботи

Перші акторські навички Анна Хилькевич отримала в Театральній школі №232 при театральному училищі ім. Щепкіна. Згодом Ганна закінчила Вище театральне училище ім. Щукіна, де навчалася на курсі Ст. Іванова.

У кіно Анна Хилькевич з 14 років. Починала вона з епізодів, а перші більш-менш помітні ролі актриса зіграла в 17-річному віці. Це були: Настя Кравченко, дівчина-жертва в одній із серій кримінального серіалу «Адвокат», Катя в серіалі «Вогнеборці» і Даша в картині «Замислив я втечу».

Популярність молодій актрисі принесла участь у популярному серіалі «Руда» (2008)

, в якому вона виконала одну з головних ролей – Сашу Тарасову. Потім була робота в серіалі «Барвиха» і його продовження «Золоті», що розповідають про будні «золотої» молоді столиці. У них Анна Хилькевич знову зіграла одну з головних ролей – Віку Полякову.

Паралельно зі зйомками в серіалі «Золоті» Анна Хилькевич була затверджена на роль Маші Бєлової в серіалі «Універ. Нова общага», продовження вдалого проекту ТНТ «Універ». У цьому проекті їй належало замінити сексапільну блондинку Аллу Гришко (актриса Марія Кожевнікова). Приступаючи до зйомок, Анна Хилькевич обіцяла, що постарається створити дещо інший образ білявою кокетки. І це їй, безумовно, вдалося.

Особисте життя

Зі своїм майбутнім чоловіком Антоном Анна Хилькевич познайомилася на зйомках серіалу «Барвіха», в якому її обранець працював менеджером по проекту. В кінці квітня 2011 року молоді зіграли весілля.

Варто зауважити, що в реальному житті Анна Хилькевич далека від своїх екранних героїнь – наївних, сексапільних блондинок. Усвідомлюючи, що професія актриси дуже залежна і не дає відчуття стабільності, Анна вирішила отримати другу, більш приземлене і надійне освіта. Вона вступила вПлехановскую академію, де навчається рекламного менеджера

Фільмографія:

2003 Адвокат-1 — серіал

2003 Вогнеборці — серіал

2003 Замислив я втечу

2004 Сусід

2004 Політ лелеки над полем капустяним

2005 Примадонна — серіал

2005 Молоді і щасливі

2006 Людина безповоротна

2007 УГРО. Прості хлопці-1 — серіал

2007 Подруга банкіра

2008 Руда (Україна) — серіал

2008 Не намагайтеся зрозуміти жінку

2008 Козаки-розбійники

2009 Охоронець 2 — серіал

2009 Барвиха — серіал

2010 Основна версія — серіал

2011 Золоті — серіал

2011 Універ. Нова общага — серіал