Ангеліна Варганова

Фотографія Ангеліна Варганова (photo Angelina Varganova)

Angelina Varganova

  • День народження: 07.11.1971 року
  • Вік: 41 рік
  • Місце народження: Конаково, Росія
  • Дата смерті: 04.01.2013 року
  • Громадянство: Росія

Біографія

Російська актриса театру і кіно.

Ангеліна Варганова народилася 7 листопада 1971 року в місті Конаково Тверській області. У 1994 році закінчила Вище театральне училище ім. Щукіна (курс Ст. Іванова). З 1994 року була актрисою театру «Сатирикон».

Померла 4 січня 2013 року в Москві від пневмонії. На думку актора Дениса Матросова, у смерті Ангеліни Варгановій винні лікарі. Похована в Конаково.

Театральні роботи

Багдадський злодій

Ромео і Джульєтта

Сірано де Бержерак

Тригрошова опера

Кьоджинские перепалки

Квартет

Шантеклер

Макбет

Королева краси

Гроші

Фільмографія

2006 — Кодекс честі-3 — Наталя Єрмолович, журналістка

2007 — Вся така раптова

2007 — Закон і порядок. Злочинний умисел 1 — Женя, журналістка

2007-2012 — Татусеві доньки — Ольга Антонова, дружина доктора Антонова

2008 — Гуманоїди в Королеві

2008 — Закон і порядок. Злочинний умисел 3 — Аліна, гувернантка

2008 — Моя прекрасна няня — Ізольда Андріївна

2009 — Юленька — лікар приймального відділення