Андрій Зібров

Фотографія Андрій Зібров (photo Andrey Zibrov)

Andrey Zibrov

  • День народження: 05.07.1973 року
  • Вік: 43 роки
  • Місце народження: Ленінград, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

У 1996 році закінчив ЛГИТМиК (курс Веніаміна Фільштинського). Працював у театрі «На Крюковом каналі». З 1997-го року працює в театрі ім. Ленсовета.

Андрій Зібров народився 5 липня 1973 року в Ленінграді.

У 1996 році закінчив ЛГИТМиК (курс Веніаміна Фільштинського). Працював у театрі «На Крюковом каналі». З 1997-го року працює в театрі ім. Ленсовета.

В ніч з 23 на 24 квітня 2010 року Андрій Зібров отримав важке поранення коли заступався за свою цивільну дружину. Пригода мала місце у будинку 11 по Каменноостровскому проспекту. У цей момент до неї чіплялися двоє чоловіків, імовірно вихідців з Північного Кавказу. Коли Зібров почав захищати дружину, один з кривдників вистрілив йому в голову з травматичного пістолета. Протягом двох днів лікарі-офтальмологи сподівалися на кращий результат, однак, не

змогли врятувати постраждалий від пострілу очей.

Визнання і нагороди

* Лауреат незалежної акторської премії ім. Ст. Стржельчика за акторський ансамбль у виставі «В очікуванні ГОДО» в 2003 році.

Творчість

Ролі в театрі

* «В очікуванні ГОДО»

* «Братик Кролик на Дикому Заході»

* «Калігула»

* «Володимирська площа»

* «Запрошення в замок»

Фільмографія

* 1998 — Гірко! — наречений

* 1999 — Жіноча власність

* 1999 — Агент національної безпеки

* 2000 — Особливості національного полювання в зимовий період — Річковиків

* 2000 — Імперія під ударом — Агєєв — «Топаз»

* 2000 — Агент національної бе

остюки 2

* 2001 — Менти 4 — Книшев

* 2001 — Спецвідділ

* 2001 — Механічна сюїта — Віктор

* 2002 — Спецназ

* 2002 — По імені Барон

* 2002 — Ніж у хмарах — Слєпцов

* 2002 — Щоденник камікадзе

* 2003 — Танцюрист

* 2003 — Особливості національної політики — Веня

* 2003 — Ніро Вульф і Арчі Гудвін — Персіваль Браун

* 2003 — Лінії долі — Клим

* 2003 — Команда — Краснов

* 2003 — Агент національної безпеки 4

* 2004 — Диверсант — дізнавач

* 2004 — Агент національної безпеки 5

* 2005 — Фаворський

* 2005 — Принцеса і жебрак

* 2005 — Загибель Імперії — Переверзєв

* 2005 — Брежнєв

* 2006 — У. Е. — Банніков

* 2006 — Синдикат — Долар

* 2006 — Пушкін. Остання дуель — Петро Долгорукий

* 2006 — Двоє зі скриньки — Олександр Адашев-Гурський

* 2006 — Грозові ворота — Гаврилов

* 2007 — Злочин і покарання — Петро Петрович Лужін

* 2007 — На шляху до серця — Карабельников

* 2008 — Той, хто гасить світло — Ігор Страхів, художник

* 2008 — Ливарний, 4 — дільничний Ігор Степцов

* 2008 — Двоє зі скриньки 2

* 2008 — Завжди говори «завжди» 4

* 2009 — Зграя — дрібний підприємець Гліб

* 2010 — Солдати. Дембель неминучий — підполковник Японців Віталій Альбертович, командир частини