Анатолій Кощєєв

Фотографія Анатолій Кощєєв (photo Anatoly Koscheev)

Anatoly Koscheev

  • День народження: 18.09.1952 року
  • Вік: 64 роки
  • Місце народження: Уссурійськ, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Актор театру і кіно

Народився 18 вересня 1952 року.

Закінчив Далекосхідний інститут мистецтв, професія — актор театру і кіно.

Працював у театрах на Камчатці, в Алма-Аті і В’ятці.

З 1989 року — актор московського театру «Сфера».

З 2003 року — актор Державного театру «Російський будинок».

Фільмографія

2008Солдаты. Дембельський альбом

2008Солдаты 15. Новыйпризыв :: Старший прапорщик Данилюк

2008Солдаты 14 : Старший прапорщик Данилюк

2008Нижняя Каледонія :: дядько Генріх

2007Солдаты. Новий рік, твою дивізію!

2007Солдаты 13 : Старший прапорщик Данилюк

2007Солдаты 12 :: Прапорщик Данилич

2007Солдаты 11 :: Прапорщик Данилич

2006-2008Счастливы разом :: Евкакий Овсійович

2006Солдаты 10 :: Прапорщик Данилич

2006Солдаты — 9 :: Прапорщик Данилич

2006Солдаты — 8 :: Прапорщик Данилич

2006Солдаты — 7 :: Прапорщик Данилич

2006Солдаты — 6 :: Прапорщик Данилич

2005Солдаты — 5 :: Прапорщик Данилич

2005Солдаты — 4 :: Прапорщик Данилич

2005Солдаты — 3 :: Прапорщик Данилич

2004Солдаты. Здрастуй, рота, новий рік! :: Прапорщик Данилич

2004Солдаты — 2 :: Прапорщик Данилич

2004Солдаты — 1 :: Прапорщик Данилич

2004Антибумер :: Гальмівний

2003Бумер :: Гальмівний

1998Окраина :: Перший брат Ликов

1997Вор :: Швець

1992-2006Тихий Дон | Quiet Flows the Don (Великобританія, Росія) :: епізод

1992Прорва :: епізод