Анатолій Гущин

Фотографія Анатолій Гущин (photo Anatoliy Gushchin)

Anatoliy Gushchin

  • День народження: 30.11.1976 року
  • Вік: 40 років
  • Місце народження: Novocheboksarsk, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Російський актор театру і кіно.

Анатолій Гущин народився 30 листопада 1976 року в Новочебоксарске. Батько — росіянин, мати — чувашка. Навчався в Новочебоксарской школі № 10. Після школи переїхав до Москви і вступив у Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна, яке закінчив у 1998 році. Працював у театрі «Співдружність акторів Таганки» у Миколи Губенко. Зараз живе і працює в Москві.Бере участь у виставах Продюсерської компанії Анатолія Воропаєва.

Фільмографія

2000 — Маросейка 12

2001 — Далекобійники — Наступник

2002 — Зірка — Рядовий Биків

2002 — Розпечена субота

2003 — А поутру вони прокинулися

2003 — Ангел на дорогах

2003 — Бажана

2003 — Москва. Центральний округ

2003 — Пригоди мага

2004 —Hello, Дохлий!

2004 — Хлопці зі сталі — Микита

2004 — Ангел на узбіччі

2004 — Єгер — Лошкин

2004 — На безіменній висоті — Прохор

2004 — Попіл Фенікса

2004 — Загибель імперії

2005 — Горинич і Вікторія — Дмитро Дзвіночків, «Баобаб»

2005 — Єсенін

2005 — Невідкладна Допомога-2 — Гуска

2005 — Хлопці із сталі

2005 — Пороки і їх прихильники

2005 — Покликання

2006 — Грозові ворота

2006 — Опер Крюк

2006 — Офіцери — Калій

2007 — Платина — Гаврилов

2007 — Бурова

2007 — Пригоди солдата Івана Чонкіна — Іван Чонкін

2007 — Людина без пістолета

2007 — Розплата

2007 — Служба довіри

2007 — Солдати 13

2007 — Формула стихії — Куклін

2008 — Риорита — Сергій Пічугов, середній брат

2008— Знахар — Миха «Ворсистий»

2009 — Бурова 2

2009 — Глухар: продовження — Костянтин Васін, слідчий прокуратури (серії «Геній», «Темрява»)

2009 — Вій. Повернення

2009 — Золото скіфів — Подшиб’якін

2009 — Лігво Змія — Іван

2009 — Петя по дорозі в Царство небесне

2009 — Викрадення богині

2009 — Куля-дура 3: Агент для спадкоємиці

2009 — Суд

2009 — Господиня тайги

2010 — «Алібі» на двох

2010 — Терміново в номер. На службі закону

2010 — Гаражі — Дільничний Чубиков

2010 — Глухар: Повернення — Костянтин Васін, слідчий прокуратури

2010 — Коли зацвіте багно — Олексій

2010 — Смерть Вазір — Мухтара — Сашка

2010 — Черкізона. Одноразові люди

2011 — Москва: Тривокзала — Заїка

2011 — Зроблено в СРСР — Михайло

2011 — Товариш Сталін — Єгор Козлов

2011 — Чорні вовки — Гриня

2011 — Смерш. Легенда для зрадника

2011 — Життя та пригоди Мишка Япончика

2011 — Дикий 2 — затриманий

2012 — СК (телесеріал) — Андрій Володимирович Волгін, слідчий

2012 — Привіт від «Катюші»

2013 — Гетери майора Соколова — Кирюша

2013 — Вій — Бурсак

2013 — Гагарін. Перший в космосі — Олексій Леонов

2013 — Син батька народів — Толя Гущин

2013 — Привіт від «Катюші» — Сяврис

Ролі в театрі

Бере участь у виставах Продюсерської компанії Анатолія Воропаєва:

«Чонкін»

«Шулера»

Особисте життя

Був одружений на Олені Володимирівні Шешетиной. Син — Данило Гущин