Анастасія Проніна

Фотографія Анастасія Проніна (photo Anastasiya Pronina)

Anastasiya Pronina

  • День народження: 27.01.1991 року
  • Вік: 26 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Творчий шлях Анастасії Проніної на сцені почався в 14-річному віці, коли вона прийшла в музичний театр юного актора. Там вона прослужила до 2008 року.

Анастасія Проніна народилася в Москві. Творчий шлях Анастасії Проніної на сцені почався в 14-річному віці, коли вона прийшла в музичний театр юного актора. Там вона прослужила до 2008 року.

Ще раніше – у 12-річному віці Анастасія дебютувала на кіноекрані, зігравши епізодичну роль у драмі Володимира Краснопольського та Валерія Ускова «Подаруй мені життя». А першу велику роль в кіно актриса зіграла в 2008 році в трилері Душана Глігорова «Ніч бійця». Її героїнею стала 16-річна Ліза, «повернена на комп’ютерних іграх.

У 2009-10 роках молода актриса знялася в детективі «Непридумана вбивство» (Сіма), мелодрамі «Шлях до себе» (Аліса) і комедії «Про що говорять чоловіки» (секретарка).

Фільмографія:

2003 Подаруй мені життя

2008 Ніч бійця

2009 Непридумана вбивство

2009 Дикий

2010 Шлях до себе

2010 Про що говорять чоловіки