Анастасія Дюкова

Фотографія Анастасія Дюкова (photo Anastasiya Dukova)

Anastasiya Dukova

  • День народження: 01.08.1981 року
  • Вік: 35 років
  • Місце народження: Архангельськ, Росія
  • Громадянство: Росія
  • Зріст: 168 см

Біографія

Першою великою роботою актриси на екрані стала роль PR-директора Поліни Ананьевой в серіалі «Слово жінці», що оповідає про чотирьох подруг, які застосовують свої знання і вміння в суворому світі ресторанного бізнесу.

Театр

Анастасія Дюкова народилася 1 серпня 1981 року в Архангельську. Її старша сестра Ганна Дюкова закінчила Спбгаті і стала актрисою. По стопах сестри пішла і Анастасія. Вона надійшла в той же інститут, на курс В. Б. Пазі.

Відучившись, Анастасія Дюкова в 2004 році була прийнята в трупу театру Ленсовета. Тут вона зайнята в спектаклях: «Володимирська площа», «Каренін. Анна. Вронський»,«Мавр», «Малюк і Карлсон, який живе на даху», «Поживемо-побачимо!», «Запрошення в замок», «Розлучення по-жіночому», «Створила диво», «Фредерік, або Бульвар злочинів». Крім того актриса грала у виставі театру Комедії ім. Акімова «Аристократи і голодранці».

Кіно

У кіно Анастасія Дюкова починала з невеликих ролей: внучка знахарки в серіалі «Чорний ворон», Марія Краснова в 22-йсерии серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів-7», Настя у драмі «Нірвана». Першою великою роботою актриси на екрані стала роль PR-директора Поліни Ананьевой в серіалі «Слово жінці», що оповідає про чотирьох подруг, які застосовують свої знання і вміння в суворому світі ресторанного бізнесу. Серіал стартував на каналі Росія 18 січня 2010 року.

Фільмографія:

2001-2004 Чорний ворон — сериал2006 Вулиці розбитих ліхтарів-7 — серіал

2006 Секретні доручення — серіал

2006 Нерівне дихання — короткометражний

2008 Нірвана

2008 Морфій

2009 Людина біля вікна

2009 Версія — серіал

2009 Шлюбний контракт

2009-2010 Слово жінці — серіал

2010 Планктон — короткометражний

2011 Катерина-3. Родина

2011 Захист свідків — серіал

2011 Державна захист 2 — серіал