Алла Подчуфарова

Фотографія Алла Подчуфарова (photo Alla Podchufarova)

Alla Podchufarova

  • День народження: 24.10.1987 року
  • Вік: 29 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

У перший рік Аллі не вдається поступити ні в один театральний ВУЗ. Зате через рік її спроба виявилася більш ніж успішною: дівчина пройшла відразу в три навчальних заклади: ГІТІС, Школу-студію МХАТ і ВТУ ім. Щукіна. Свій вибір вона зупинила на Щукінському училищі, вступивши на курс Р. П. Сазонова.

Вибір професії

Алла Подчуфарова народилася в Москві в 1987 році. Дитинство майбутньої актриси пройшло у Криму, де проживали її бабуся і дідусь. До закінчення школи Алла не думала про кар’єру актриси, збираючись в майбутньому пов’язати своє життя з юриспруденцією. В 11 класі вона спеціально відвідувала підготовчі курси, поки в один прекрасний момент не усвідомила, що юриспруденція їй набридла. І тоді, взявши в руки довідник абітурієнта, Алла випадково натрапила на інформацію про Вдіку. «Чому б не спробувати?» — подумала дівчина.

У перший рік Аллі не вдається поступити ні в один театральний ВУЗ. Зате через рік її спроба виявилася більш ніж успішною: дівчина пройшла відразу в три учеб

вих закладу: ГІТІС, Школу-студію МХАТ і ВТУ ім. Щукіна. Свій вибір вона зупинила на Щукінському училищі, вступивши на курс Р. П. Сазонова.

Перші успіхи

Будучи студенткою, Алла Подчуфарова дебютувала на кіноекрані, зігравши в 2007 році роль Надії в мелодрамі режисера Ксаны Харламової «Гріхи наші». До закінчення інституту вона знялася в молодіжній стрічці «Розіграш» (Ксенія Бабуркіна), в драматичному серіалі «Життя, якого не було» (Таня), у кримінальному серіалі «Брати-детективи» (Ліїна). Самий же великий успіх молодій актрисі принесла роль лиходійки Вікі в популярному серіалі «Руда».

Серед театральних робіт Алли Подчуфаровой в студентські роки: Нігин у виставі «Тала

копіюв. і шанувальники» (за однойменною п’єсою Островського), Ольга Дмитрівна в постановці чеховської «Подружжя», Смиральдина в «Слуги двох панів» і Мирандалина в «Шинкарка» (обидва з Карло Гольдоні), Зиночка у виставі «Завтра була війна».

Фільми та серіали

В 2009 році Алла Подчуфарова закінчила ВТУ ім.Щукіна і продовжила зніматися в кіно і серіалах.

Яскрава, ефектна, Алла Подчуфарова на екрані, як правило, виконує ролі дівчат характерних, а то і стервозних. Досить згадати її Віку з серіалу «Руда». В іншому молодіжному серіалі «Ранетки» її героїнею стала Кіра Мішина – амбіційна дівчина, що конфліктує з вчителями, захоплюється музикою і графіті. У 2010-11 роках актриса знялася в серіалах: «Шериф» (Марія), «Година Волкова – 4» (Наташа Мелиховецкая), «УГРО. Прості хлопці-3» (Надійка), «Шляховики-2» (Маша) та ін.

Фільмографія:

2007 Гріхи наші

Розіграш 2008

2008 Життя, якої не було — серіал

2008 Брати-детективи — серіал

2008-2009 Руда — серіал

2009 Дві сестри-2 — серіал

2009-2010 Ранетки — серіал

2010 Шериф — серіал

2010 Година Волкова — 4 — серіал

2010 УГРО. Прості хлопці-3 — серіал

2010 Така звичайна життя

2010 Шляховики-2 — серіал

2010 Татусеві дочки — серіал

2011 Останній акорд — серіал

2011 Москва. Три вокзалу — серіал

2012 Сестри Королеви

2012 Поки цвіте папороть

2012 Метод Фрейда