Аліса Богарт

Фотографія Аліса Богарт (photo Alisa Bogart)

Alisa Bogart

  • День народження: 23.07.1971 року
  • Вік: 45 років
  • Місце народження: Санкт-Петербург, Росія
  • Громадянство: Росія

Біографія

Лауреат премії ім. К. С. Станіславського.

Приз за кращу жіночу роль (фільм «Місячні галявини») на XI фестивалі «Кіношок» (2002)

У 1993 році закінчила РАТІ (ГИТИС).

Місце роботи: Центральний академічний театр російської армії.

Ролі в театрі: «Ідіот» — Аглая (Достоєвський), «Загнана коняка» — Коралі (Ф. Саган), «Дон Жуан» — Донна Анна (А. Толстой).

Популярність прийшла до Аліси Богарт після виходу на екрани країни популярних серіалів «Каменська» і «Марш Турецького». У «Каменської» Аліса зіграла Ірину Філатову а в «Марш Турецького» — Пеклі Старевич.

А в 2002 році до Аліси Богарт прийшло офіційне визнання — вона була удостоєна призу за кращу жіночу роль (фільм «Місячні галявини») на XI фестивалі «Кіношок».

У 2003 році Аліса зіграла одну з головних ролей в серіалі «Порода».

Фільмографія:

1999 Збіг обставин

1999 Суддя у пастці

2000 Південний декамерон

2000 Марш Турецького — серіал

2000 Каменська — серіал

2002 Місячні галявини — Росія-Франція

2003 Порода — серіал