Аліна Булинко

Фотографія Аліна Булинко (photo Alina Bulynko)

Alina Bulynko

  • День народження: 16.06.1997 року
  • Вік: 19 років
  • Місце народження: Москва, Росія
  • Громадянство: Росія
  • Зріст: 165 см

Біографія

З п’яти років дівчинка почала займатися класичним балетом. Одночасно Аліна дебютувала в кіно, зігравши роль племінниці Чайковського у фільмі «Апокриф: музика для Петра і Павла».

Аліна Булинко народилася 16 червня 1997 року в Москві. З п’яти років дівчинка почала займатися класичним балетом. Одночасно Аліна дебютувала в кіно, зігравши роль племінниці Чайковського у фільмі «Апокриф: музика для Петра і Павла».

Широка популярність до Аліни прийшла в 2008 році. Юна актриса знялася відразу в декількох відомих стрічках. Вона зіграла Ксюшу-Крихітку в серіалі

«Шалений янгол», Ксюшу Рябинкину в серіалі «Сині ночі», Риту Легушову в популярному серіалі «І все-таки я люблю…». Але найбільший успіх Аліні принесла робота в комедії «Кохання-зітхання-2».

Комедія «Кохання-Зітхання», де головні ролі зіграли Гоша Куценко і Крістіна Орбакайте, зібрала велику глядацьку аудиторію. Не гаючи часу, було вирішено випустити сіквел. У другій частині

у головних героїв з’явилися діти, то і зіграли юні актори Аліна Булинко і Денис Парамонов. За сюжетом батьки міняються тілами зі своїми дітьми, і їм доведеться пережити чимало комічних і драматичних моментів. Комедія вдалася, і важлива заслуга в цьому належить Аліні і Денису, які зіграли просто чудово, часом переграючи дорослих акторів.

В майбутньому АлинаБулынко мріє поступити в театральний вуз і стати професійною актрисою.

Фільмографія:

2004 Апокриф: музика для Петра і Павла

2005 Справу про «Мертвих душах»

2007 Дюймовочка

2008 Шалений янгол — серіал

2008 Вкрасти у …

2008 Сині ночі — серіал

2008 Оля + Коля

2008 Любов-морква-2

2008 І все-таки я люблю… — серіал

2009 Перша спроба

2010 Кохання-зітхання-3